COMPLIANCE AND LEGAL MANAGER, Helsinki

St1 Finance Oy on suomalainen maksulaitos, joka tarjoaa mobiilimaksupalvelua Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa toimien St1 -konsernin kanta-asiakkaiden maksupalvelun tarjoajana. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1400 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1 Finance Oy:n toimipiste sijaitsee St1:n pääkonttorissa Helsingissä. Lisätietoa: www.st1finance.fi ja www.st1.fi.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1
 
Etsimme joukkoomme ammattitaitoista Compliance & Legal Manageria.
 
Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla jonkin verran aiempaa kokemusta maksamisen ja rahoituksen sääntelyn valvonnasta ja tulkinnasta sekä osakeyhtiöoikeudellisten asioiden hoitamisesta. Vastaat maksulaitoksen compliance -toiminnon kehittämisestä ja toimit yhtiön lakimiehenä sekä St1 Oy:n osakeyhtiö- ja sopimusjuridiikan tukena. Tehtävään kuuluu liiketoiminnan tukeminen, valvonta, ohjeistus ja koulutus complianceen liittyvissä asioissa.
 
Arvostamme finanssialan kokemusta ja toimialan muuttuvan sääntelyn vaikutusten tuntemusta sekä innokasta ja kehittävää asennetta ongelmanratkaisuun. Johdat työtäsi itsenäisesti ja olet aloitteellinen sekä vastuuntuntoinen. Olet tottunut ja vakuuttava viestijä sekä taitava verkostoituja ja yhteistyön rakentaja.
 
Tarjoamme sinulle:
 
- pääset osaksi hyvämaineista, kasvavaa ja innovatiivista kotimaista energiakonsernia
- mielenkiintoisen, vaihtelevan, haastavan ja mielekkään työn energia-alan näköalapaikalta
- mukavat kollegat sekä innostavan työyhteisön, jossa on hauska tehdä töitä
- hyvät ja kannustavat henkilöstöedut
- viihtyisän työympäristön hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pitäjänmäessä
 
Hae tehtävää heti osoitteessa www.experis.fi, sillä haastattelut alkavat jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Experiksen konsultti Pekka Ruotsalainen, puh. 040 5850 147 tai pekka.ruotsalainen@fi.experis.com.
 
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.