OHJELMISTOSUUNNITTELIJA, Kuopio

NewIcon Oy on nopeasti kasvava terveysteknologia alan yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi apteekkien ja sairaaloiden lääkkeen varastoinnin automaatiojärjestelmiä. NewIcon Oy:llä on 10 vuoden kokemus erilaisten lääkevarastojärjestelmien suunnittelusta ja toimittamisesta asiakkaille. NewIcon Oy:llä on tällä hetkellä 55 henkeä töissä, liikevaihto noin 5,5 M€. NewIconilla on käytössään sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä. Toiminnanohjauksessa käytämme L7 ERP – järjestelmää. Panostamme jatkuvasti tuotekehitykseen tuomalla kansainvälisille markkinoille uusia tuotteita.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme

OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA

Tehtäviisi kuuluu lääkelogistiikan järjestelmien ohjelmistosuunnittelu ja -kehitystehtävät. Arvostamme aikaisempaa näyttöä menestymisestä ohjelmistokehitystehtävissä ja erilaisten laitealustojen tuntemusta. Voit olla jo urallasi edennyt huippuosaaja tai urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on luovuutta ja oikea asenne uusien ratkaisujen löytämiseen sekä halua kehittyä ja menestyä työssäsi.

 Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Eri ohjelmointikielien ja ympäristöjen hallintaa (Visual Studio, C#, WPF, PHP, Python, Django)
  • Erilaisten laitealustojen tuntemusta
  • Tietovarastojen ja -kantojen tuntemusta (MS SQL Server, MySQL)
  • Ratkaisuhakuista ja innovatiivista työotetta
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta

 Arvostamme erityisesti: 

  • Tietoturvan ja salausmenetelmien tuntemusta
  • Innovatiivista ja innostunutta asennetta ohjelmistokehitykseen
  • Kokemusta järjestelmien välisien kommunikointien toteutuksesta
  • Lääkelogistiikan ja -prosessien tuntemista
  • Kokemusta sairaanhoidon tietojärjestelmistä

Persoonaltasi olet joustava ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Toimintaasi ohjaa joka tilanteessa asiakaslähtöisyys, pystyt toimimaan järjestelmällisesti myös paineen alla ja kommunikoit sujuvasti englannin kielellä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja kansainvälistyvän työympäristön voimakkaasti kasvavassa yrityksessä sekä vaihtelevan ja monipuolisen työnkuvan. Valittu henkilö tulee rekrytoitumaan suoraan NewIcon Oy:n palvelukseen.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si oheisen HAE-painikkeen kautta ja liittämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kyseiseen tehtävään viimeistään 26.8.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen puh. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.