CLOUD AND WEB DEVELOPER, Helsinki

Planmeca Oy on yksi maailman johtavista hammashoitolaitteiden valmistajista, jonka tuotteita myydään yli 120 eri maassa. Yhtiön tuotevalikoimiin kuuluu digitaalisia hammashoitokoneita, korkealaatuisia 2D- ja 3D-kuvantamislaitteita sekä kattavia ohjelmisto- ja CAD/CAM-ratkaisuja. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Planmeca on alansa suurin yksityisomistuksessa oleva yritys, ja se on tunnettu uraauurtavasta tuotekehityksestään ja muotoilustaan. Planmeca Oy on terveysteknologian alalla toimivan Planmeca Groupin emoyhtiö. Konsernin liikevaihto on 703 miljoonaa euroa (2017) ja se työllistää lähes 2750 työntekijää ympäri maailmaa.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1

 

Haluatko haastavan ja mielenkiintoisen työn, joka edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia?

Etsimme CLOUD AND WEB DEVELOPER vakituiseen työsuhteeseen hammaslääketieteen ohjelmistokehitystiimiin Planmecan pääkonttorille, Helsinkiin.

Tehtävässä työskentelet Planmecan oman kuvantamistuotteen parissa, jota käytetään päivittäin kliinisen potilastyöskentelyn työvälineenä. Työnkuvasi on monipuolinen sekä laaja-alainen ja pääset kehittämään tuotetta erityisesti pilviteknologioita, mutta myös IoT-ominaisuuksia lisäten.

Olet etsimämme osaaja, mikäli sinulla on kokemusta pilviteknologioiden, IoT:n, verkkokauppakäynnin ja/tai SaaS-palveluiden parista. Ohjelmointikielistä toivomme sinun ensisijaisesti osaavan Javan (SE), mutta meitä kiinnostavat osaaminen myös C++, C# tai Objective-C kielistä. Työskentelytavaltasi olet pitkäjänteinen ja uskot tiimityöskentelyn voimaan. Toivomme sinulta myös mielenkiintoa ja innostusta terveysteknologia-alaan. Lisäksi puhut sujuvaa suomea ja englantia, ja sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset aidosti kehittämään osaamistasi ja asiantuntijuuttasi sekä ideoimaan uutta. Planmecan ohjelmistokehitystiimissä näet aidosti työsi jäljen kehittäessäsi talon omaa ohjelmaa ja sen kautta edistät ihmisten terveyttä ja hyvinvointia teknologian kautta. Onnistumistasi työssäsi tukevat ammattitaitoiset ja motivoituneet kollegat, ketterät kehitysmenetelmät, alan uusin teknologia sekä kotimainen ja vakavarainen, kansainvälisesti menestynyt työnantaja. Planmeca on perheyritys, joka on tunnettu ketteryydestään ja kyvystään toteuttaa ideat tuotteiksi. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Recruitment Consultant Annika Fernández (040 584 6989 tai annika.fernandez@fi.experis.com). Jätä hakemuksesi tehtävään Hae-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.2.2019. 

Voit tutustua tarkemmin Planmecan toimintaan ja tuotteisiin osoitteessa www.planmeca.com ja kurkistaa Planmecan arkeen yrityksen Instagram-tilillä: www.instagram.com/planmeca_official/. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.