CONSULTANT - FINANCE OUTSOURCING SERVICES, Helsinki / Vantaa

Administer Oy on suomalainen sähköisen taloushallinnon edelläkävijä ja yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Yhtiö työllistää noin 700 taloushallinnon ammattilaista. Asiakaskuntamme koostuu lukuisten toimialojen yrityksistä ja yhteisöistä, pörssiyhtiöistä yhden työntekijän yrityksiin sekä kuntiin ja kaupunkeihin. Administerin tytäryhtiöistä Administer Partner Oy palvelee erityisesti suurasiakkaita.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki, Vantaa
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Asiakkaamme Administer Partner etsii teknisesti valveutunutta taloushallinnon ammattilaista vakituiseen tehtävään toimipisteeseensä Ruoholahteen tai Tikkurilaan. Työskentelet osana tiimiä Microsoft AX-teknologiaan perustuvan ZmartFinance-taloushallintajärjestelmän asiantuntijana ja konsulttina. Vastaat asiakashankkeissa asiakkaiden talouden prosessien optimoinnista ja kehittämisestä. Tehtävä sisältää mm. ratkaisujen suunnittelua ja järjestelmämäärittelyjä sekä asiakkaiden, myynnin ja palvelutuotannon kouluttamista ja tukemista. Sinulla on mahdollisuus päästä myös toimimaan projektipäällikön roolissa esimerkiksi asiakkaiden taloushallinnon järjestelmien käyttöönottoprojekteissa.

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on ymmärrystä taloushallinnon prosesseista ja järjestelmistä. Ymmärrät liiketoimintaa, olet ongelmanratkaisukykyinen ja sinulla on positiivinen, joustava ja asiakaslähtöinen asenne työn tekemiseen. Haluat aidosti päästä kehittämään uusia liiketoimintaa digitalisoivia ratkaisuja asiakkaillemme. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen Microsoft Dynamics AX:sta.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa on kannustava ilmapiiri ja tekemisen meininki. Pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä joustavassa työympäristössä ja kehittämään osaamistasi. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavan työterveyshuollon, puhelimen, lounas- ja liikuntaedut. 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 28.1.2019 mennessä päivitetyllä ansioluettelolla Experis-sivujen kautta – www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Pia Santanen sähköpostitse: pia.santanen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.