HR-SPECIALIST, Vantaa

Suomalainen Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka vuokraa asiakkailleen myös siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoaa rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Cramo lupaa asiakkailleen aina mainion päivän työmaalla ja kantaa vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Cramon juuret ulottuvat 65 vuoden taakse ja on tällä hetkellä alansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 14 maassa noin 320 toimipisteessä ja henkilöstöä noin 2 500. Cramo konsernin vuoden 2017 liikevaihto oli 729 miljoonaa euroa. Suomessa toimimme noin 500 työntekijän voimin yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Rakennusala - Construction, Kaupan ala - Retail
Tehtävien määrä: 
1

 

Tule rakentamaan vuokrausalan tulevaisuutta mainioon ja innostuneeseen joukkoomme.

Cramo hakee nyt Vantaan Ylästön pääkonttoriin HR-Specialistia. Tehtävään valittava henkilö työllistyy suoraan Cramon palvelukseen määräaikaiseen työsuhteeseen (vanhempainvapaasijaisuus, 12 kk). Työt alkavat helmikuussa sopivan henkilön löydyttyä. 

HR-Specialistin tehtäviin kuuluu Cramon esimiesten ja henkilöstön tuki sekä neuvonta työsuhdeasioissa. Tehtävässä vastaat myös työhyvinvointisuunnitelmasta ja sen toteuttamisesta sekä toimit proaktiivisesti työterveyshuollon yhteyshenkilönä. Luonnollisesti hallitset henkilöstöjuridiikkaa sekä työehtosopimusten tulkintaa. Lisäksi huolehdit lain mukaisen ja yrityksen strategian mukaisen henkilöstöraportoinnin toteutumisesta. Eduksi katsotaan kaupan alan ja/tai rakennusalan TES-tuntemus. Työssä menestyminen edellyttää itsenäisyyttä sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää henkilöstön osaamista. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden aktiiviseen roolin henkilöstön hyvinvoinnin edistämisessä, sisäisessä viestinnässä ja erilaisissa konsernin kehittämisprojekteissa.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta henkilöstöhallinnosta ja työsuhdeasioista. Arvostamme työkokemusta samankaltaisista tehtävistä ja toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta. Todella tärkeää on reipas proaktiivinen asenne ja aito motivaatio toimia tärkeänä osana HR-tiimiä. Olethan työssäsi suunnitelmallinen ja osaat esittää asiasi vakuuttavasti sekä ymmärrät luottamuksen arvon. Käytät työssäsi myös sujuvasti suomea ja englannin kieltä. Lisäksi sinulla on kokemusta HR-järjestelmien käytöstä.  

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen projektin sekä hyvät kehittymismahdollisuudet kannustavassa, hyvän yhteishengen omaavassa työyhteisössä. Cramo tukee henkilöstöään tavoitteelliseen tekemiseen ja itsestään huolehtimiseen, niin työssä kuin vapaa-ajalla. Käytössäsi ovat kattavat työterveyspalvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja muut henkilöstöetumme.

WE ARE SHAPERS

Jos sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä, niin voit olla etsimämme henkilö. Olemme jännittävällä matkalla viemässä toimialaamme eteenpäin. Päästäksemme seuraavalle tasolle tarvitsemme yritykseemme henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa tarjotakseen asiakkaillemme mainion päivän työmaalla. Kehittääksemme yritystämme ja toimialaamme haluamme löytää joukkoomme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan.

Tule mukaan muokkaamaan toimialaamme, yritystämme ja omaa tulevaisuuttasi.

Jos tunnet poltetta päästä kehittämään toimintaamme ja luomaan yhdessä ammattitaitoisten kollegoiden kanssa edellytyksiä asiakkaiden entistäkin paremmille asiointi- ja palvelukokemuksille, hae tehtävää luomalla hakuprofiilisi Manpowerin sivuille ja klikkaamalla tehtävässä olevaa ”HAE”-painiketta. Hae paikkaa pian, sillä aloitamme haastattelut nopeasti ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Virpi Mäentaus, virpi.maentaus@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.