AUKTORISOITU TILINTARKASTAJA, Helsinki

Tuokko on vuonna 1971 perustettu asiantuntijaorganisaatio, joka on kasvanut Suomen suurimmaksi perheyritykseksi alallaan. Tuokko työllistää noin 70 taloushallinnon, tilintarkastuksen, verotuksen ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaista Suomessa ja Virossa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä. Aluetoimistomme Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa tarjoavat kattavasti palveluita ympäri Suomen.

Työpaikan sijainti: 
Helsinki
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme Tuokolle asiakaslähtöistä ja asiantuntevaa

AUKTORISOITUA TILINTARKASTAJAA

Tässä roolissa olet tärkeä osa Helsingin asiantuntijatiimiämme, jossa työntekijät viihtyvät ja pääset vaikuttamaan asioihin. Päivittäinen työsi koostuu mm. laadukkaan tilintarkastuspalvelun tuottamisesta pk-yrityksille, johdon konsultoinnista sekä asiakassuhteiden ylläpidosta. Lisäksi osallistut mm. markkinointiin liittyviin toimenpiteisiin sekä asiakastilaisuuksiin. Olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja sinulla on rohkeutta tehdä itsenäisiä päätöksiä. Työsuhde on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.   

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

-    KHT- tai HT-tutkintoa
-    vähintään muutaman vuoden kokemusta tilintarkastajan tehtävistä
-    konsultoivaa, asiakaslähtöistä, järjestelmällistä ja tarkkaa työotetta
-    joustavaa, itsenäistä sekä jämäkkää asennetta
-    hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä loogista päättelykykyä
-    hyviä tietoteknisiä taitoja sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

-    mahdollisuuden olla tärkeä osa perheyritystä, jossa sinua arvostetaan ja jossa pääset vaikuttamaan asioihin
-    monipuolisen, vaihtelevan, haastavan ja mielenkiintoisen työn sekä tilaisuuden kehittyä ammattilaisena
-    mukavat kollegat sekä innostavan ja dynaamisen työyhteisön, jossa on hauska tehdä töitä

Hae tehtävää heti rekisteröimällä CV:si ja palkkatoiveesi osoitteessa www.experis.fi, sillä haastattelut alkavat jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experis Finlandin seniorikonsultti Heli Villa (puh. 050 5703 680 tai email: heli.villa@fi.experis.com).

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.