LOGISTIIKKAJOHTAJA, Helsinki

Ammattitaitoinen henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Dieta toimii osana viime vuosina voimakkaasti kasvanutta Dieta Group -konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2016 oli 43 miljoonaa euroa (14kk). Dietan tärkeimpiä tavoitteita on auttaa asiakkaitaan menestymään. Yksilöityjä astia-, tarvike-, laite- ja palveluratkaisuja tarjoamalla teemme heidän onnistumisistaan toistuvia.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme Dieta Oy:lle

LOGISTIIKKAJOHTAJAA

Logistiikan ammattilaisena kehität tavaravirtojamme niin ammattikeittiöprojekteissa kuin myös kappaletavaralogistiikassa. Teet läheistä yhteistyötä ympärilläsi olevien yksiköiden kanssa pyrkien tuottamaan logistista lisäarvoa toimintaamme ja asiakkaillemme. Koordinoit myös kasvavan pohjoismaisen konsernimme logistiikkaa. Sinulla on kokonaisvastuu logistiikkamme laadusta, palvelukyvystä ja kannattavuudesta. Olet osa johtoryhmäämme.

Menestyt tehtävässäsi, kun johdat innostavasti ja tavoitteellisesti sekä omaa logistiikkatiimiäsi että laajaa kumppaniverkostoamme. Sinulla on kyky mitata, analysoida ja johtaa logistiikkaa järjestelmien tuottaman tiedon perusteella. Haluat paneutua suuriin linjoihin, muttet epäröi tukea ja olla avuksi pienissäkin pulmissa. Omaat intohimoisen asenteen uutta työtehtävääsi, kollegoitasi ja upeaa ravitsemusalaamme kohtaan. Kokemuksesi ja koulutuksesi antavat sinulle hyvät edellytykset uuteen työtehtävääsi. Kielitaitosi sisältää erinomaisen puhutun ja kirjoitetun englannin, ruotsin taidot katsotaan lisäeduksi. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella viimeistään 21.5.2018. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com ja Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas(at)fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.