HANKINTAPÄÄLLIKKÖ, Vantaa

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet nopeasti ja luotettavasti kaikkialle Suomessa. Tamro on yhdistäjä, joka nivoo eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on yksi Euroopan johtavista lääkejakelijoista. Tamro on savuton työpaikka. Lisätietoja meistä www.tamro.fi.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Tamroon

Hankintapäällikköä

Tehtäväsi on vastata asiantuntijaroolissa hankintatoimesta ja sen kehittämisestä Suomessa. Määrität ja toteutat hankintastrategian sekä rakennat hankinnan toimintamallit ja prosessit. Tamron epäsuorat hankinnat vievät suurimman osan työajastasi, mutta tehtäviisi kuuluu myös suoria hankintoja. Kartoitat, kilpailutat, hallinnoit ja kehität toimittajasuhteita ja -yhteistyötä sekä vastaat hinta- ja sopimusneuvotteluista. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä ja etsit uusia mahdollisuuksia. Lisäksi tuet ja kehität tilaus-toimitus-laskutusprosessia ja toteutat kustannusseurantaa. Teet tiivistä yhteistyötä muun organisaatiomme kanssa, myös kansainvälisesti. Tehtävässä raportoit talousjohtajalle.

Olet alan ammattilainen omaten soveltuvan koulutuksen sekä usean vuoden kokemuksen hankinnan kehittämisestä ja johtamisesta. Sinulla on kokemusta ja näkemystä, ja jo näyttöjä onnistumisista vastaavissa tehtävissä. Olet yhteistyökykyinen, tavoitteellinen, analyyttinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ja omaat ratkaisukeskeisen tavan toimia. Olet sisäistänyt jatkuvan kehittämisen periaatteen ja haluat työssäsi toimia Tamron laadun ja asiakastyytyväisyyden varmistajana. Toivomme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän yrityksessä, joka on kehittänyt suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia jo vuodesta 1895 lähtien. Tehtävä on uusi, joten sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa itse tehtävään sekä prosesseihin. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista.

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si sivustolla www.experis.fi ja linkittämällä hakemuksesi ja palkkatoiveesi tähän tehtävään. Hae tehtävää viimeistään 24.8.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Experiksen Senior Consultant Terhi Airas, p. 040 700 0204 ja/tai terhi.airas@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.