KEHITYSINSINÖÖRI, Kuopio

Oy Scantarp Ab suunnittelee, valmistaa ja markkinoi termoplastisilla materiaaleilla päällystettyjä teknisiä kankaita. Yritys on Pohjois-Euroopan johtava valmistaja, jonka tuotannosta noin 60 % toimitetaan Ruotsiin, Norjaan, Keski-Eurooppaan, Balttiaan ja Venäjälle. Yhtiö on kehittänyt tuotteitaan ja valmistusteknologiaansa yli puolen vuosisadan ajan yhteistyössä asiakkaidensa ja raaka-ainetoimittajiensa kanssa. Vahva kokemus ja asiantuntemus näkyvät asiakkaillemme laajana tuotevalikoimana, yksilöllisenä palveluna ja toimitusvarmuutena. Vuosittainen noin 16 miljoonan euron liikevaihto Oy Scantarp Ab:ssä saavutetaan 70 ammattilaisen voimin.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme Oy Scantarp Ab:lle

KEHITYSINSINÖÖRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen Kuopioon.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset päällystystuotannon tukitehtävät. Olet mukana ratkaisemassa haastavia tilanteita yhdessä muun tuotannon henkilöstön kanssa. Tehtävässä vastaat koeajojen suunnittelusta, valvonnasta ja raportoinnista sekä osallistut laboratoriotutkimuksiin esimerkiksi uusien päällystysreseptien valmisteluun ja raaka-ainetestauksiin. Lisäksi sijaistat ajoittain päällystystuotannon tuotannonsuunnittelijaa. Voit olla jo urallasi edennyt valmis osaaja tai urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä. Tärkeintä on, että sinulla on oikea asenne uuden oppimiseen ja halua kehittyä ja menestyä työssäsi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- teknistä koulutusta (esim. AMK) ja/tai kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä
- hyvää englannin kielen taitoa
- oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä työotetta
- hyvää paineensietokykyä ja kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin
- joustavuutta ja halua kehittää omaa osaamista
- tuotannonohjausjärjestelmien tuntemus ja saksan tai ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Tarjoamme hyvälle tekijälle mielenkiintoisen työn alallaan tunnetussa yrityksessä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Työ on päivätyötä ja edellyttää valmiutta toimia joustavasti tuotannon vaatimusten mukaisesti. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.experis.fi viimeistään 17.2.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen p. 050 300 4372, tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.