TEKNINEN ISÄNNÖITSIJÄ, Helsinki

Asokodit on Suomen suurin asumisoikeusyhtiö, jolla on yli 16 000 asuntoa 31 paikkakunnalla. Asokodit on osa Asuntosäätiö-konsernia, joka on neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja Suomessa. Asuntosäätiö tekee työtä monipuolisen ja omaleimaisen asumisen vastuullisena kehittäjänä yhteistyössä useiden alan asiantuntijoiden ja asukkaiden kanssa. Konserni omistaa ja rakennuttaa asumisoikeus- ja vuokra-asuntoja, lisäksi rakennutetaan omistusasuntoja. Visiomme on tarjota parasta asumista elämän eri vaiheisiin. Pääkaupunkiseudun Asokoteja myydään ja isännöidään konsernin Pasilan toimistosta. Muilla seuduilla toimitaan yhteistyökumppaneiden kanssa. Tällä hetkellä Asuntosäätiössä työskentelee 80 henkilöä ja viime vuoden liikevaihto oli 160 milj. euroa.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Yhden teknisen isännöitsijämme siirtyessä yrityksemme sisällä uusiin haasteisiin, haemme 

 
TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ / KORJAUSRAKENTAMISEN ASIANTUNTIJAA
 
Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän hyvin hoidetussa ja vakavaraisessa yrityksessä. Tarjoamme myös mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä houkuttelevaan kokonaisuuteen työsuhde-etujen osalta. Toimipisteemme sijaitsee Länsi-Pasilassa, hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä. Lämminhenkinen ja innostava työympäristömme sekä asiantuntevat ja osaavat kollegat toivottavat sinut tervetulleeksi joukkoonsa.
 
Tehtäviin kuuluvat mm. korjaussuunnittelu, korjausten koordinointi, korjaushankkeiden valmistelu ja valvonta. Vastaat myös muuttotarkastuksista sekä päivittäisestä asukasviestinnästä ja yhteydenpidosta eri sidosryhmien kanssa. Tärkeimpiä ulkoisia yhteistyökumppaneitasi ovat asukkaat, viranomaiset ja urakoitsijat.
 
Toimit viiden hengen tiimissä työparinasi hallinnollinen isännöitsijä. Toiminta-alueesi on pääkaupunkiseutu ja raportoit johtavalle tekniselle isännöitsijälle. Tehtävä on vakituinen. 
 
Toivomme sinulta:
- soveltuvaa teknistä koulutusta 
- kokemusta ja osaamista vastaavanlaisista tehtävistä
- asiakaslähtöistä ajattelua ja erittäin hyvää palveluasennetta
- oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä, aktiivisuutta ja vastuuntuntoista työskentelyotetta  
- ongelmaratkaisukykyä, neuvottelutaitoja ja joustavuutta 
 
Tehtävässä tarvitset omaa autoa. 
 
Kiinnostuitko? Lähetä CV:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen www.experis.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.5.2018. Tehtävästä antaa lisätietoja Experiksen rekrytointikonsultti Terhi Airas, puh. 040 7000204 ja/tai terhi.airas(at)fi.experis.com. Lisätietoa yrityksestä www.asokodit.fi
 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.