ACQUISITION SPECIALIST / B2B -PALVELUMYYJÄ, Vantaa

Vuonna 1989 perustettu Arval on kansainvälisen BNP Paribas -pankin tytäryhtiö. Arval on täyden palvelun autoleasingyritys, joka hallinnoi kaikenkokoisia yritysautokantoja. Arval huolehtii asiakasyritystensä autokannan hallinnasta räätälöityjen ratkaisujen avulla. Asiakasyritys voi optimoida työntekijöidensä liikkuvuuden ja ulkoistaa kaikki ajoneuvokaluston hallintaan liittyvät riskit. Arvalin asiantuntijaneuvontaa ja laadukasta palvelua tarjoavat yrityksen yli 6 500 työntekijää 29 eri maassa. Arvalin leasingautokalustoon kuuluu jopa 1,103,835 ajoneuvoa ympäri maailman (joulukuu 2017). Arval on yksi Element-Arval Global Alliancen perustajista. Kyseessä on autokantojen hallinnan strateginen liittouma, jossa on kolme miljoonaa ajoneuvoa yli 50 maassa.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt kasvavaan organisaatioomme kaupalliselle osastolle Vantaalle  

ACQUISITION SPECIALIST/B2B -PALVELUMYYJÄÄ

Tehtävässä olet avainroolissa leasing-palvelumme myyntiprosessin alkuvaiheessa. Keskityt aktiivisella otteella uusien asiakkaiden löytämiseen, yhteydenottoon ja asiakassuhteiden käynnistämiseen. Pääsääntöisesti olet yhteydessä asiakkaisiin puhelimitse. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat myös mm. tiedusteluihin vastaaminen, avustaminen sopimusten ja tarjousten laadinnassa ja muut monipuoliset hallinnolliset tehtävät. Teet yhteistyötä yrityksen muun myyntitiimin ja asiantuntijoiden kanssa osana nuorekasta ja dynaamista tiimiä.

Tunnet aitoa innostusta ja kiinnostusta myyntiin ja laadukkaaseen asiakastyöhön. Omaat positiivisen ja myynnillisen asenteen sekä kyvyn itsenäiseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja näet ratkaisuja ongelmien sijaan. Odotamme, että sinulla on innostusta opetella uusia asioita ja kasvaa tehtävässä. Suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat myös sujuvasti englantia. Koulutustaustasi on mielellään kaupallinen ja aikaisempi kokemus puhelintyöskentelystä katsotaan eduksi. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan jatkuvasti kehittyvällä alalla sekä aidosti kansainvälisen työympäristön, rennon työilmapiirin sekä mukavat työkaverit. Olemme voimakkaassa kasvussa, joten tarjoamme myös mahdollisuuden päästä mukaan kasvamaan kanssamme, vahvan kansainvälisen toimijan omistuksessa. Toimipisteemme sijaitsee moderneissa tiloissa Vantaalla, Aviapoliksen juna-aseman vieressä. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella 3.12.2018 mennessä. Tehtävää täytetään heti sopivan henkilön löydettyä. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist@fi.experis.com ja Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas@fi.experis.com.  

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.