JÄRJESTELMÄVASTAAVA, Espoo

Suomen Hippos ry on valtakunnallinen raviurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö, johon kuuluu 131 jäsenyhteisöä. Suomessa on 74 200 hevosta. Keskusjärjestö pitää rekisteriä ja kantakirjaa kaikista Suomessa kasvatettavista hevosroduista, johtaa ja valvoo ravikilpailutoimintaa sekä harjoittaa koulutus-, järjestö- ja julkaisutoimintaa. Suomen Hippos ry omistaa Suomen Hevosurheilulehti Oy:n.

Työpaikan sijainti: 
Espoo
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1

 

Hippos ry hakee vakituiseen tehtävään kokenutta

JÄRJESTELMÄVASTAAVAA

Tehtävässä vastaat Hippos ry:n heppajärjestelmän kokonaisuudesta, kehittämisestä ja ylläpidosta yhdessä muun asiantuntijatiimin kanssa. Toimistomme sijaitsee Espoon Leppävaarassa.

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on usean vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Olet ylläpitänyt ja kehittänyt SQL tietokantaa ja ohjelmoinut Javalla; tällä hetkellä tiimissä rakennetaan responsiivisia käyttöjärjestelmiä. Eduksi katsomme Linuxin ylläpitotaidot. Sinulla on joustava ja asiakaslähtöinen asenne ja nautit sekä hands-on tekemisestä että uuden kehittämisestä. Järjestelmä on hyvin laaja, joten halukkaalle kehitettävää riittää. Tehtävässä raportoit IT-päällikölle. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tiimissä on neljä osaavaa asiantuntijaa. Halutessasi voit toimia tiimin esimiehenä, mutta mikäli kiinnostuksesi kohdistuu enemmän tekniseen tekemiseen, ei esimiesvastuu ole välttämätön. Työyhteisömme on erittäin tiivis ja yhteistyöhenkinen – meillä viihdytään ja annetaan vapauksia ”toteuttaa itseään”.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä, kehittämään laajaa järjestelmää ja suunnittelemaan kokonaisuutta yhdessä osaavan tiimin kanssa. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavan työterveyshuollon, netin, puhelimen, lounas- ja liikuntaedut.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 31.7.2017 mennessä päivitetyllä suomenkielisellä ansioluettelolla Experis-sivujen kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Pia Santanen sähköpostitse: pia.santanen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.