MONITORING ARCHITECT, Pääkaupunkiseutu

200 000 ihmistä yli 40 maassa työllistävä Capgemini täytti 50 vuotta vuonna 2017 ja kuuluu maailman johtaviin konsultointi-, teknologia- ja ulkoistuspalveluja tarjoaviin yrityksiin. Capgemini Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 12,8 miljardia euroa. Yhteistyössä asiakkaidensa kanssa Capgemini luo ja toimittaa teknologia-, liiketoiminta- ja digiratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaille tavoitteiden saavuttamisen innovatiivisessa hengessä. Syvästi monikulttuurisena organisaationa Capgemini on kehittänyt oman työskentelytapansa, the Collaborative Business ExperienceTM , ja hyödyntää globaalia Rightshore®-toimitusmalliaan.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme asiakkaallemme Capgeminille

MONITORING ARCHITECT

vakituiseen työsuhteeseen Cloud Infrastructure Services-tiimin edustajana asiakasprojekteihin pääkaupunkiseudulle.

Tehtävässä työskentelet läheisesti asiakkaiden, arkkitehtien, projektipäälliköiden ja asiakkuustiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluu mm. valvontaratkaisujen suunnittelu, implementointi ja dokumentointi. Lisäksi tuet myyntitiimiämme teknisten ratkaisujen osalta.

Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on osaamista valvontaratkaisuista ja jo jonkin verran kokemusta arkkitehtuurista ja sen suunnittelemisesta (SCOM, OMS, AppDynamics, public/private Cloud monitoring). Arvostamme myös projektiosaamista.

Työotteesi on aktiivinen, joustava ja asiakaslähtöinen, ja olet mielelläsi tekemisissä eri asiantuntijoiden kanssa niin asiakkaalla kuin omassa kansainvälisessä Capgeminin organisaatiossakin.

Puhut ja kirjoitat erinomaisesti suomeksi ja englanniksi. Asiakasprojektista johtuen suomen kansalaisuus on vaatimuksena. 

Keitä me olemme? Capgemini on yksi maailman johtavista konsultointi- ja teknologiapalveluita tarjoavista yrityksistä. Toimimme asiakkaidemme strategisena kumppanina innovatiivisten digiratkaisuiden, pilvipalveluiden sekä alustaratkaisujen parissa. Tärkein voimavaramme ovat ihmiset sekä ihmistemme asiantuntijuus.

Kasva ja pidä hauskaa! Haluamme ihmisten kasvavan kanssamme ja nauttivan työstään. Meillä olet osa mielenkiintoisia ja vaihtelevia projekteja eri asiakkaiden kanssa ja saat tueksesi urakehitysmallimme sekä koulutusohjelmia.

Tarjoamme sinulle poikkeuksellisen hyvät kollegat, kohtuulliset työajat ja motivoivat mahdollisuudet oppimisen ja kehittymisen parissa. Tämä on tilaisuutesi osallistua jännittäviin projekteihin globaalissa yrityksessä ja todella tehdä ero!

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 17.6.2018 mennessä päivitetyllä ansioluettelolla Experis-sivujen kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Pia Santanen sähköpostitse: pia.santanen@fi.experis.com.

 Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.