VASTAAVA TYÖNJOHTAJA, Helsinki

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,1 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Toimintamme kasvaessa pääkaupunkiseudulla haemme dynaamisen ja kehityshenkisen Korjausrakentamisen yksikkömme linjasaneeraukseen VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

Johdat hankettasi vastuullisesti, kustannustehokkaasti ja järjestelmällisesti. Sinulla on rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin tutkinto sekä kokemusta työnjohtajan ja vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Kokemus asuinkorjauskohteista ja linjasaneeraushankkeista katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja tavoitteellista ajattelutapaa, yhteistyötaitoja sekä nykyaikaisen tietotekniikan perussovellusten hallintaa. Apunasi tiimissäsi toimivat työmaainsinööri, työnjohtajat sekä osakasmuutoksista ja viestinnästä vastaavat henkilöt.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen toimenkuvan tunnetussa ja vakavaraisessa konsernissa, asiantuntevan tiimin taustatuen sekä viihtyisän työympäristön koulutus- ja kehitysmahdollisuuksineen.

Lisätietoa tehtävästä antaa Senior Consultant Heli Villa, Experis, puh. 050 5703 680.

Hakemukset 1.2.2018 mennessä osoitteessa www.experis.fi.   Voit myös vaihtoehtoisesti lähettää hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen heli.villa@fi.experis.com 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.