DEVELOPMENT SPECIALIST

Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii kyseisen yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Välitämme eniten sähkölaskuja Suomessa, ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. Ainutlaatuisen kulttuurin omaava joukkueemme on kasvanut voimakkaasti kuluneen vuoden aikana – kasvun ja kehityksen pyörät jatkavat edelleen pyörimistään, ja siksi haemme sinua, joka takaat, että ohjelmistotuotantomme on ensiluokkaista ja rohkenet haastaa olemassa olevat toimintatavat. Lisätietoja www.ropocapital.fi

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
3

 

Haemme nyt vahvan kasvun myötä Ropo Capitalille Kuopioon

DEVELOPMENT SPECIALISTIA

Työskentelet päätoimipisteessämme Kuopiossa ja olet osa Ropo Teknologiat -tiimiä. Oma ohjelmistotuotanto on yksi kilpailukykymme perusteista, joten olet vahvasti mukana konsernin IT-projekteissa ja niiden kehittämisessä.

Pääasiallinen tehtäväsi onkin keskittyä devaajana konsernin sisäiseen ohjelmisto- ja palvelukehitykseen, järjestelmien ylläpitoon sekä asiakaskohtaisten räätälöintien tehtailuun. Pääset hyödyntämään tiimityötaitojasi tiimisi yhteisissä kehityshankkeissa ja sen lisäksi sinulla on vastuullasi omia projekteja, joita työstät itsenäisellä ja tavoitteellisella otteella. Takaamme, että mielenkiintoisia töitä ja haasteita riittää näiden projektien parissa.

Ropo Teknologiat -tiimissä odotetaan monipuolista osaamista. Olet tiimissä kuin kotonasi, sillä olet kartalla uusimmista tekniikoista ja pystyt laadukkaaseen työnjälkeen myös kiireisemmässä aikataulussa. Osaamista sinulla on ainakin yleisimmistä web-teknologioista, tietokannoista ja mahdollisesti massa-aineistojen käsittelyistä. Olet erityisen mieluinen vahvistus, mikäli pääsemme sparraamaan kanssasi ja jopa vähän haastamaan meidän nykyistä osaamistamme. Taloushallinnon ymmärryksestä on myös etua tehtävässäsi. Voit olla jo urallasi edennyt valmis osaaja tai urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä. Tärkeintä on, että sinulla on oikea asenne uuden oppimiseen ja halua kehittyä ja menestyä työssäsi.

Viihdyt tehtävässäsi, sillä omaat kunnianhimoa ja sinua kiehtoo se, että pääset kehittämään innovatiivisia palveluratkaisuja vahvasti kasvavan konsernin palveluksessa. Huumorintajuisena persoonana innostut meidän rempseästä ja energisestä työporukasta, joka on tunnettu erityisen huonoista puujalkavitseistään.

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikkasi sijaitsee toimitiloissamme Viestikadulla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Käytössäsi on kattava työterveyshuolto, laajat vakuutukset sekä hyvät henkilöstöedut. Tärkeintä unohtamatta –  sinulla on aivan mahtavat työtoverit!

Olisitko yksi meistä? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si oheisen HAE-painikkeen kautta ja liittämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kyseiseen tehtävään viimeistään 15.11.2017 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-10 Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen puh. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.