OSTAJA / OSTOTOIMINNOISTA VASTAAVA, Turku

PCAS Finland Oy on kemianalan yritys, joka on erikoistunut lääkeaineiden valmistukseen ja kehitykseen lääketeollisuudelle. Aloitimme lääkeaineiden valmistuksen kaupallisessa mitassa ensimmäisenä Suomessa vuonna 1960. Korkealuokkaiset cGMP -vaatimukset täyttävät toimitilamme sijaitsevat Turussa. PCAS Finland Oy työllistää noin 115 henkilöä. PCAS Finland Oy:n toimintaan kuuluu mm. prosessikehitys, tuotanto ja laadunvalvonta ja -varmistus. Yrityksen liikevaihto on noin 27 miljoonaa euroa, josta pääosa tulee viennistä. Tärkeimmät vientialueemme ovat USA, Eurooppa ja Japani. Lisätietoa löydät Internet-sivuiltamme www.pcasfinland.fi. PCAS Finland Oy on osa ranskalaista PCAS-konsernia, jolla on toimipaikkoja Ranskassa, Kanadassa ja Suomessa.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme tehtaallemme Turkuun 
 
OSTAJAA / OSTOTOIMINNOISTA VASTAAVAA
 
vastaamaan tehtaan ostotoiminnoista koskien ns. epäsuoria hankintoja eli kaikkea muuta paitsi raaka-aineita. Tehtävä on uusi, joten pääset aidosti vaikuttamaan yrityksen ostotoimintojen kehittämiseen. Onnistuaksesi tehtävässä sinulla tulee olla kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi vastuullesi kuuluu myös rutiininomaisia ostotoimintojen tehtäviä.
 
Huolehdit kilpailuttamisesta, neuvotteluista ja sopivien toimittajien löytämisestä ja etsit aktiivisesti säästökohteita.  Hoidat eri osastojen ostoja; kuten tuotanto, kunnossapito, toimisto, palvelut. Raaka-aineostot hoidetaan pääosin konsernin toimesta. 
 
Raportoit suoraan toimitusjohtajalle, ja työskentelet läheisesti konsernin osto-organisaation kanssa. 
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää 
- vahvaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta
- hyviä neuvottelutaitoja
- kokonaisuuksien hallintaa ja strategista ajattelua
- hyvää yhteistyökykyä 
- hyvää englanninkielen taitoa. Ranskan kielen taito on eduksi.
 
Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän suomalais - ranskalaisessa kemianalan yrityksessä, sekä mahdollisuuden kehittyä tehtävässä kansainväliselle tasolle. Lisäksi valittu henkilö saa kattavan perehdytyksen ja pääsee nauttimaan hyvistä eduista ja mukavasta työympäristöstä osaavien ammattilaisten kanssa. Tehtävässä on jonkin verran matkustamista. 
 
Hae tehtävää viimeistään 16.9.2018 rekisteröimällä cv:si www.experis.fi -sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään OSTAJA / OSTOTOIMINNOISTA VASTAAVA, Turku. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupissa Area Manager Reeta Karinti to 6.9. klo 15-16 ja ma 10.9. klo 8.30-9.30 gsm 050 3909 831. 
 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.