SERVICE DESIGNER, Vantaa

Tamro Oyj on Suomen johtava lääkkeiden ja terveyttä ja hyvinvointia edistävien tuotteiden jakelija ja palveluiden tuottaja. Suomalaisessa hyvinvoinnin ketjussa Tamrolla on tärkeä rooli: huolehdimme siitä, että apteekit, sairaalat ja muut terveydenhuollon palvelupisteet saavat tarvitsemansa lääkkeet, terveys- ja hyvinvointituotteet sekä tarvitsemansa palvelut nopeasti ja luotettavasti. Tamro Oyj kuuluu 26 maassa toimivaan PHOENIX-konserniin, joka on yksi Euroopan johtavista lääkealan toimijoista. Tamro on savuton työpaikka. Lisätietoja: www.tamro.fi

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme Tamro Suomen Palveluliiketoiminnan – yksikköön Vantaalle
 
Palvelumuotoilijaa (Service Designer)
 
Terveysala elää murroskautta ja muutoksen tuulet puhaltavat. Me Tamrolla haluamme olla tämän muutoksen keskiössä muovaamassa toimialan tulevaisuutta ja helpottamassa asiakkaidemme arkea. 
 
Strategiamme ytimessä on tarjota asiakkaillemme moderneja ja helppokäyttöisiä palveluja. Haemme palvelumuotoilun ammattilaista mukaan tiimiimme vahvistamaan ideoiden analysointia konsepteiksi ja työstämään niitä palvelutuotteiksi. Tulet olemaan avainroolissa Tamron tulevien digitaalisten palveluiden rakentamisessa. 
 
Tehtäväsi on hakea ja tunnistaa asiakastarpeita ja liiketoimintaympäristömme muutosten tarjoamia mahdollisuuksia. Kuuntelet herkällä korvalla asiakkaitamme ja keräät taustatietoja. Teet esiselvityksiä palveluideoista ja työstät aihioita ideasta konseptiksi ja edelleen palveluksi yhdessä kehitystiimin kanssa. Fasilitoivalla otteellasi sitoutat asiakkaamme ja muut sidosryhmämme palvelukehitykseen ja jatkuvaan parantamiseen. 
 
Odotamme että, sinulla on
 
- näyttöjä palvelumuotoilusta
- osaamista ja kokemusta erityisesti digipalveluiden kehityksestä
- UI ja UX- osaamista
- kokemusta käytettävyystutkimuksesta ja -testauksesta
- kokemusta asiakkaiden kanssa Co-Creation:stä
- fasilitointitaitoja
- kokemusta ketteristä menetelmistä
- kyky sujuvaan kommunikaatioon suomeksi ja englanniksi
- persoonana olet innostava ja tuot rohkeasti uudenlaisia näkökulmia ja ratkaisuja esiin
- aktiivinen ja aikaansaava työote, kykyä itsenäiseen ongelmanratkaisuun ja hyvät yhteistyötaidot
 
Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden olla luomassa tulevaisuuden terveysalan palveluita. Euroopan laajuinen konsernimme mahdollistaa parhaiden innovaatioiden kansainvälistämisenkin.  Tulet olemaan osa dynaamista ja osaavaa tiimiä, jossa tehdään työtä kirjaimellisesti tarmolla ja sydämellä.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Experiksen konsultti Pekka Ruotsalainen, 040 5850 147 tai pekka.ruotsalainen@fi.experis.com. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja palkkatoiveesi sivustolla www.experis.fi 18.5.2018 mennessä.
 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.