MARKKINOINTIKOORDINAATTORI, Vantaa

Geberit-ryhmä on globaalisti suuntautunut Euroopan markkinajohtaja saniteettitekniikan alalla. Geberit toimii integroituna ryhmänä, jolla on hyvin vahva paikallinen läsnäolo suurimmassa osassa Euroopan maita, tarjoten yksilöllistä lisäarvoa saniteettitekniikassa ja kylpyhuonekalusteissa. Tuotanto käsittää 30 tuotantolaitosta, joista kuusi sijaitsee Euroopan ulkopuolella. Geberit-ryhmän pääkonttori sijaitsee Rapperswil-Jonassa, Sveitsissä. Geberitillä on noin 12000 työntekijää noin 50 maassa, Geberitin liikevaihto oli CHF 2,9 miljardia vuonna 2017. Geberitin osakkeet on listattu SIX Swiss Exchange -pörssissä vuodesta 2012.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme Suomen organisaatioomme pääkonttoriimme Vantaalle
 
MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA
 
Tarjoamme sinulle näköalapaikan alan huipulla olevasta innovatiivisesta, kansainvälisestä, hyvin hoidetusta ja vakavaraisesta yrityksestä. Tukenasi sinulla ovat osaavat kollegat, ammattitaitoinen organisaatio ja kilpailukykyinen palkkaus. 
 
Haemme kylpyhuone- ja LVI-alan tuotteista ja ratkaisuista kiinnostunutta markkinoinnin osaajaa vastaamaan markkinoinnin suunnittelusta käytännön koordinointiin ja toteutukseen yhteistyössä muun markkinointitiimin, myynnin ja kumppaneidemme kanssa. Sinulla on monipuolista kokemusta brändimainonnasta, tuotteiden ja palveluiden lanseerauksista, messusuunnittelusta ja markkinoinnista laajemmin. Osaat jalkauttaa ja muokata konsernista tulevia kampanjoita ja sisältöä Suomen organisaatiolle sopivaksi. Ymmärrät markkinoinnin tuloksellisena ja liiketoimintaa tukevana toimintona. Tehtävä on vakituinen ja raportoit tehtävässäsi Suomen maajohtajalle.
 
Toivomme sinulta:
- soveltuvaa koulutusta
- kokemusta ja näyttöjä vastaavista markkinoinnin b-to-b ja b-to-c tehtävistä
- hyvää ymmärrystä tämän päivän markkinoinnista 
- hyviä viestintä- ja kommunikointitaitoja
- organisointi-, ajanhallinta- ja yhteistyötaitoja
- itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
- hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielitaitoa. Ruotsin kielitaito katsotaan eduksi
- MS Office –ohjelmien käyttötaitoa. SAP-järjestelmien osaaminen katsotaan eduksi.
 
Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi viimeistään 2.3.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Terhi Airas, puh. 040 7000 204 ja/tai terhi.airas(at)fi.experis.com.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.