PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, Espoo

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työpaikan sijainti: 
Espoo
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1


Kansainvälinen asiakkaamme hakee palvelukseensa

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ MAA- JA POHJARAKENNUSSUUNNITTELUUN

osaksi nopeasti kasvavaa kansainvälistä tiimiä Espooseen. Projektipäällikkönä tarjoat geo- ja rakennusteknistä osaamistasi myynnin ja toimitusten tueksi.  

Keskeisimmät työtehtävät:
- Laadit geo- ja rakennusteknisiä analyysejä ja korjaussuunnitelmia pohjatutkimuslausuntojen pohjalta myynti- ja asiakaspalvelutiimille.
- Toimit tarvittaessa teknisenä asiantuntijana tai teknisenä projektipäällikkönä.
- Toimit tarvittaessa linkkinä yrityksen ja asiakkaiden, viranomaisten tai yritysmaailman edustajien välillä.
- Avustat teknisten tarjousten laadinnassa.
- Arvioit kriittisesti testituloksia, korjaussuunnitelmia ja muita dokumentteja, jotka koskevat tehtyjä tai meneillään olevia tutkimuksia ja projekteja.
- Toimit tarvittaessa osana kansainvälistä tuotekehitystiimiä.
- Ylläpidät hyvää yrityskuvaa tarjoamalla poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua ja ajan tasalla olevaa tietoa tuotteista.  

Pätevyys ja aikaisempi työkokemus:
- Geotekninen suunnittelija tai rakennusinsinööri, jolla on vähintään 3 vuoden työkokemus tehtävään soveltuvalta alalta. 
- Minimivaatimuksena on tehtävään soveltuva geoinsinöörin tai rakennusinsinöörin (AMK/DI) tutkinto.
- Tunnet alan keskeisimmät määräykset ja standardit. 
- Toivomme, että sinulla on kokemusta pohjarakennustöissä ja perustusten vahvistustöissä käytettävistä tekniikoista (esim. paalutus, sementtipohjaisten materiaalien injektointi).


Odotamme hakijalta:
- Sinulla on hyvät organisointi- ja priorisointikyvyt ja suhtaudut intohimoisesti teknologiaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin.  
- Kykenet tekemään päätöksiä itsenäisesti ja sinulla on ammattimainen ote työhösi. 
- Olet motivoitunut työntekijä, pystyt työskentelemään paineen alla ja pysyt sovitussa aikataulussa. 
- Olet tiimipelaaja ja sinulta löytyy taitoa ja kykyä kouluttaa tarvittaessa myös muuta henkilöstöä. 
- Sinulla on erinomaiset viestintävalmiudet ja osaat kirjoittaa selkeitä, ytimekkäitä ja yksityiskohtaisia asiakirjoja ja raportteja. 
- Sinulla on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Hallitset myös englannin kielen. 
- Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja hallitset tarvittavat ohjelmistot (CAD, maa- ja pohjarakentamisessa käytettävät suunnitteluohjelmistot, MS Office).


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi 10.4.2017 mennessä. Voit myös halutessasi lähettää hakemuksesi sähköpostitse tai tiedustella lisätietoja: pia.santanen@fi.experis.com