ICT-TUKI, Tampere/Helsinki

Triuvare Oy on vuonna 2005 perustettu tamperelainen ICT-asiantuntijapalveluyritys, joka palvelee asiakkaitaan ympäri Suomea sekä tytäryhtiön kautta Puolassa. Erityisosaamisemme on joustavissa tuki- ja ylläpitopalveluissa, pilvipalveluissa sekä IT-ympäristön laajemmissa kehitysprojekteissa. Tarjoamme huoletonta IT:tä ja tavoitteemme on toimia yritysten ja yhdistysten kokonaisvastuullisena IT-osastona, mutta autamme myös satunnaisissa tarpeissa tai yrityksen oman ICT-osaston apukäsinä. Tutustu tarkemmin www.triuvare.fi

Työpaikan sijainti: 
Tampere, Espoo, Helsinki
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
4

 

Haemme nyt neljää ICT-TUKIHENKILÖÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle (1) ja pääkaupunkiseutu (3).

Pääasialliset tehtävät koostuvat käyttäjätuesta ja opastuksesta. Tulet työskentelemään kansainvälisen asiakkaamme tiloissa Tampereella tai Espoossa/Helsingissä. Tehtäviisi kuuluvat mm. lähituessa hoidettavat työpyynnöt, laitehallinta, työasemien perusasennukset ja tulostinten ylläpito ja huoltotilaukset.

Huomioitavaa on, että osallistut myös päivystysrinkiin kerran kuukaudessa (erillinen korvaus). Tällöin olet tarpeen mukaan kiertävästi viikon käytettävissä asiakkaamme tarpeisiin myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työsuhde on muutoin kokoaikainen arkityö.             

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on

-  IT-alan koulutus tai aiempaa kokemusta työasematuesta
-  hyvä englannin ja suomen kielen taito
-  oma-aloitteinen ja asiakaslähtöinen asenne
-  kyky noudattaa annettuja ohjeita ja yrityksenlaajuisia käytäntöjä
-  Perusosaamista Microsoftin tuotteista, esim. Windows 7 ja Windows 10 sekä Office 365    

Työt alkavat toukokuun lopulla kattavalla perehdytyksellä. Työsuhde on alkuun vuoden määräaikainen vuokratyösuhde.

Triuvare on moderni ICT-alan kasvuyritys, joille henkilöstön hyvinvointi ja rento meininki ovat ydinarvoja. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Experiksen kanssa.

Kiinnostuitko?                         

Hae tehtävää 19.4. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujen www.experis.fi tehtävän ”ICT-Tuki, Tampere/Espoo” -kautta.

Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experiksen rekrytointikonsultti Mikko Keskinen, p. 040 674 3150 tai mikko.keskinen@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.