OSTAJA, Turku

PCAS Finland Oy on kemianalan yritys, joka on erikoistunut lääkeaineiden valmistukseen ja kehitykseen lääketeollisuudelle. Aloitimme lääkeaineiden valmistuksen kaupallisessa mitassa ensimmäisenä Suomessa vuonna 1960. Korkealuokkaiset cGMP -vaatimukset täyttävät toimitilamme sijaitsevat Turussa. PCAS Finland Oy työllistää noin 115 henkilöä. PCAS Finland Oy:n toimintaan kuuluu mm. tutkimus ja kehitys, tuotanto ja laadunvarmistus. Yrityksen liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa, josta suurin osa tulee viennistä. Tärkeimmät vientialueemme ovat USA, Eurooppa ja Japani. Lisätietoa löydät Internet-sivuiltamme www.pcasfinland.fi. PCAS Finland Oy on osa ranskalaista PCAS-konsernia, jolla on toimipaikkoja Ranskassa, Kanadassa ja Suomessa.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Kaupan ala - Retail
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme tehtaallemme Turkuun 

 
OSTAJAA 
 
vastaamaan tehtaan ostotoiminnoista (ns. tekniset ostot) ja ostostrategiasta ja sen luomisesta. Tehtävä on uusi, joten pääset aidosti vaikuttamaan yrityksen ostostrategian luomiseen. Onnistuaksesi tehtävässä sinulla tulee olla kokemusta vastaavista tehtävistä. Ostostrategian luomisen lisäksi vastuullesi kuuluu myös rutiininomaisia ostotoimintojen tehtäviä.
 
Huolehdit kilpailuttamisesta, neuvotteluista ja sopivien toimittajien löytämisestä ja etsit aktiivisesti säästökohteita.  Hoidat eri osastojen ostoja, kuten tuotanto, kunnossapito, toimisto, palvelut. Raaka-aineostot hoidetaan muualta käsin. 
 
Raportoit suoraan toimitusjohtajalle, ja työskentelet läheisesti PCAS-konsernin muun osto-organisaation kanssa. 
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää 
- vahvaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta
- hyviä neuvottelutaitoja
- kokonaisuuksien hallintaa ja strategista ajattelua
- hyvää yhteistyökykyä 
- hyvää englanninkielen taitoa,  ranskan kielen taito on eduksi
 
Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän suomalais - ranskalaisessa kemianalan yrityksessä, sekä mahdollisuuden kehittyä tehtävässä kansainväliselle tasolle. Lisäksi valittu henkilö saa kattavan perehdytyksen ja pääsee nauttimaan hyvistä eduista ja mukavasta työympäristöstä osaavien ammattilaisten kanssa. Tehtävässä on jonkin verran matkustamista. 
 
Hae tehtävää viimeistään 4.3.2018 rekisteröimällä cv:si www.experis.fi -sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään OSTAJA, Turku. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupissa Area Manager Reeta Karinti ma 26.2. klo 12-13 ja to 1.3. klo 13-14 gsm 050 3909 831. 
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.