TYÖMAAPÄÄLLIKÖITÄ, Turku

Kuntec Oy on Turun talousalueella toimiva infra-alan palvelukonserni. Se tarjoaa projektinjohtopalvelua, kaupunkira-kentamista, ylläpito- ja korjaamopalveluita. Asiakkaita ovat yritykset ja yksityishenkilöt, kaupungit ja kunnat sekä valtio. Turun kaupungin omistaman yrityksen palveluksessa työskentelee noin 200 vakituista työntekijää. Lisäksi Kuntec työllistää laajaa alihankkijaverkostoa. Liikevaihto oli vuonna 2015 noin 38 miljoonaa euroa. www.kuntec.fi

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Tule mukaan kehittämään projektinjohtopalvelun toimialaamme.
Haemme osaavaan joukkoomme

TYÖMAAPÄÄLLIKÖITÄ

Tehtäväsi on toimia rakennushankkeiden työnjohtajana infrakohteissa. Vastaat työmaiden kustannus-, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteiden toteutumisesta. Hallitset ja ohjaat työmaiden ja aliurakoitsi-joiden toimintaa. Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta (insinööri/teknikko). Aiempi kokemus vaativien betonirakennustyömaiden johdosta on eduksi. Olet asiakaslähtöinen, palveluhenkinen ja varustettu vuorovaikutustaidoin.

Tarjoamme haasteellisia ja vastuullisia työtehtäviä, nuoren ja kasvuhakuisen työnantajan tarjoamat mah-dollisuudet päästä mukaan kehittämään toimintaamme, joustavan ja ketterän organisaation, mukavan ja innostavan työilmapiirin, kilpailukykyiset edut, sekä urakehitysmahdollisuuksia. Tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme.

Työkohteemme sijaitsevat pääasiassa Varsinais-Suomessa.
Tehtävät ovat vakituisia ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupissa Area Manager Reeta Karinti, gsm 050 3909831 to 23.2. klo 14-15 ja ti 28.2. klo 10.11.

Hae paikkoja 5.3.2017 mennessä osoitteessa www.experis.fi ja liitä hakemuksesi hakemaasi tehtävään: TYÖMAAPÄÄLLIKÖITÄ, Turku.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.