FINSKTALANDE PRODUCTSPECIALIST, Stockholm

Experis™ is the global leader in professional resourcing and project based workforce solutions. We attract, assess and place specialist professional talent, connecting the passion of individuals with the ambition of business. We specialize in providing professional opportunities across IT and Engineering, Finance and Accounting, Sales, Marketing, Communications and HR. We deliver high-demand talent for mission-critical positions to clients in over 50 countries. Experis is part of ManpowerGroup, the world leader in innovative workforce solutions.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Finsktalande produktspecialist rekryteras till Medinet

Vill du vara med och bygga upp en ny marknad? Har du goda finskakunskaper?  Då kan det här vara tjänsten för dig!

Medinet (Medical Networks Scandinavia AB) förenklar administration inom vården!

Medinet levererar ett komplett paket med olika tjänster och system för att förenkla och förbättra resursplanering för vårdpersonal och läkare. Affärsidén är att erbjuda användarvänliga webbaserade tjänster för vårdpersonal i syfte att förenkla och effektivisera administrativa rutiner främst av personal- och resursplaneringskaraktär.

Du kommer till ett spännande företag som ligger i teknikens framkant. Medinet har god lönsamhet och är under expansion. Här har du möjlighet att vara med och påverka såväl företaget som din egen utveckling. Vi behöver nu förstärka vår säljavdelning med dig som vill arbeta mot den finska marknaden med försäljning mot sjukvården. 

Arbetsbeskrivning

Som säljande produktspecialist tar du kontakt och bokar besök med kunder inom sjukvården i Finland men även andra marknader kan vara aktuellt då företaget befinner sig i en stark expansion. Du arbetar aktivt för ökad försäljning av Medinets produkter, både genom nykundsbearbetning och genom utveckling av befintliga kunder.  Du demonstrerar och utbildar i Medinets system och skapar förtroende och relationer på olika nivåer i organisationerna. Du kommer att fungera som länk mellan kunderna och utvecklingsavdelningen vilket innebär att du för fram önskemål och krav till Medinets utvecklare. 

Vem är du? 

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande tjänst, gärna med försäljning mot sjukvården. Du kan sätta dig in i kundens utmaningar och har en förmåga att hitta bra lösningar som gör kunden nöjd. I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med utvecklarna och även hålla i utbildning för dina kunder så du behöver vara kommunikativ och pedagogisk. Som person är du prestigelös och samarbetsinriktad; allt för att hitta bästa lösningen och du har dessutom en stark drivkraft att vilja göra affärer. 

Du talar och skriver svenska, finska och engelska obehindrat, du innehar körkort samt har möjlighet att resa (mestadels över dagen). 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Medinet med Experis. För frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lotta Holme 08-452 3328.

Välkommen med din ansökan!

Var så god och skicka din applikation till: Lotta.Holme@se.experis.com