PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, PKS

Suomalaisomisteinen Unisport on liikuntapaikkarakentamisen ja -varusteiden markkinajohtaja Pohjoismaissa. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua sisä- ja ulkoliikuntapaikkojen suunnittelusta avaimet käteen -toimituksiin ja välineisiin sekä huolto- ja ylläpitopalveluihin. Vahvuuksiamme ovat jatkuva tuotekehitys, oma tuotanto, kokonaistoimitukset ja kattava tuotevalikoima. Yhtiö on muodostettu yhdistämällä johtavat liikuntapaikkarakentamisen toimijat Saltex, Unisport, Kerko Group, RH-Asennus, Urheilulattiat-Indoors, Virklund Sport ja Jäämestarit. Unisportin pro forma liikevaihto on noin 155 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 400 henkilöä seitsemässä maassa. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Unisportin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Iso-Britanniassa, Hollannissa ja Latviassa toimivat yhtiöt täydentävät toisiaan sekä tuotevalikoimaltaan että maantieteellisesti. Unisportin tavoitteena on kasvattaa myyntiä merkittävästi ja nousta Pohjois-Euroopan johtavaksi täyden palvelun liikuntapaikkatoimittajaksi, jonka ratkaisut tarjoavat parhaat kokemukset niin liikunnan harrastajille kuin urheilijoille ja katsojille. www.unisport.com

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Unisportin liiketoiminta on vahvassa kasvussa ja haemme nyt palvelukseemme
 
Projektipäällikköä – sisäliikuntarakentamisen asennusprojektit 
 
Päätehtäväsi on sisäliikuntaväline- ja urheilulattia-asennuskohteiden projektien vastaanottaminen ja toteuttaminen asiakaslähtöisesti yhdessä asennustiimisi ja muun liiketoiminnan kanssa. Vastaat projektien kannattavuudesta, resursoinnista, aikatauluista ja jälkilaskennasta muistaen, että tekninen laatu ja asiakastyytyväisyys ovat aina tekemisemme keskiössä. Pystyt tukemaan ja motivoimaan tiimiäsi sekä osaat ohjata alihankinnan toimintaa ja kehität yhteistyötä edelleen. Huolehdit, että tekniset ratkaisut ovat toimivia, kilpailukykyisiä sekä vastaavat asiakkaidemme tarpeita. Sinulla on lisäksi kokemusta ja näkemystä toiminnan kehittämisestä ja osaat löytää tarvittaessa myös uusia toimintatapoja. 
 
Toimit aktiivisessa yhteistyössä Suomen maayhtiön myynnin, asiakkaidemme ja muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sitoutumista yhtiön tavoitteisiin ja strategiaan, arvon tuottamiseen asiakkaalle ja sovittujen liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseen sekä matkustamiseen. Raportoit projektiliiketoiminnan vetäjälle. Tehtävä on vakituinen.
 
Odotamme sinulta:
- vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista projektipäällikön tehtävistä 
- soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusalan AMK-insinööri)
- ymmärrystä rakennusalasta ja/tai saneeraamisesta 
- käsitystä työmaalla toimimisen vaatimuksista
- kokemusta alihankinnan johtamisesta ja yhteistyön kehittämisestä
- projektien kannattavuuden, kustannuslaskennan ja seurannan osaamista
- asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja toimintaa
- vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja sekä hyviä yhteistyötaitoja
- organisointikykyä ja asioihin tarttuvaa, positiivista asennetta
- tietoteknistä osaamista
- sujuvaa englannin ja suomen kielen sekä kirjallista että suullista taitoa
 
Katsomme eduksi:
- esimieskokemuksen
- hyvän ruotsin kielitaidon
- kiinnostuksen urheiluun ja liikuntaan
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielekkään työtehtävän kasvavassa ja kansainvälisessä konsernissa sekä mahdollisuuden olla mukana rakentamassa menestystarinaa urheiluliiketoiminnassa. Pääset mukaan kehittämään toimintaa mielenkiintoisella ja kehittyvällä toimialalla. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen ja innostava organisaatiomme sekä muut resurssit.
 
Kiinnostuitko? Käy rekisteröitymässä hakijaksi osoitteessa www.experis.fi, viimeistään 11.11.2018. Liitäthän mukaan CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Terhi Airas, puh. 040 7000 204 ja/tai terhi.airas@fi.experis.com. 
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.