LAKIMIES, Helsinki

Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry on elinkeino- ja työmarkkinajärjestö, joka ajaa matkailu-, majoitus-, ravintola- ja elämyspalvelualojen sekä niihin liittyvien hyvinvointipalvelualojen yritysten etua. MaRa vaikuttaa toimialaa koskevaan päätöksentekoon, edistää alan arvostusta ja tarjoaa jäsenistölleen tietoa ja palveluita. MaRassa on 2 500 jäsentä, joilla on 7000 toimipaikkaa. Jäsenyritykset työllistävät noin 60 000 henkilöä.

Työpaikan sijainti: 
Helsinki
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme asiakkaallemme MaRalle

            LAKIMIESTÄ

vakituiseen työhön.

Työskentelet MaRan lakiasiainosastolla yhdessä kokeneen tiimin kanssa. Tiimi on keskittynyt liiton monipuolisiin liikejuridisiin toimeksiantoihin ja edunvalvontaan. Työmarkkinaneuvotteluja hoitaa toinen lakimiestiimi. Tehtäviisi kuuluu jäsenyritysten neuvonta, koulutus, oikeudenkäyntien hoitaminen ja liiton edunvalvonta. Lakimiehet hoitavat omaa edunvalvonnallista vastuualuetta ja niihin liittyvää lainsäädännön kehittämistä. Työnkuvaa voidaan räätälöidä tarkemmin osaamisen ja henkilökohtaisen kiinnostuksen mukaan. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä kesälomakauden jälkeen. Etsimme ensisijaisesti sopivaa tekijää, voit olla vastavalmistunut tai kokenut lakimies.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- oikeustieteellistä tutkintoa
- asiakaslähtöisyyttä ja kykyä itsenäiseen sekä vastuulliseen työskentelyyn
- vahvoja vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
- paineensietokykyä ja halua hoitaa oikeudenkäyntejä
- erinomaisia suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja
- suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Tarjoamme

- kattavan perehdytyksen/mentoroinnin ja jatkuvan ammatillisen kehittymisen
- haasteellisen ja innostavan työn kasvavalla toimialalla
- vahvan lakimiestiimin tuen sekä asiantuntevan työyhteisön
- kilpailukykyiset edut
- vastuullisen ja vakaan työnantajan

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si www.experis.fi -sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Lisätietoja antaa Consultant Manager Virpi Mäentaus, virpi.maentaus@manpowergroup.fi, 040 7239913.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.