TARJOUSLASKIJA, Turku

Kuntec -konserni on Turun talousalueella toimiva palvelukonserni. Tarjoamme palveluita viher-, kaupunki-, kaukolämpö- ja sähköverkkorakentamiseen, projektinjohtourakointiin, teiden puhtaana- ja kunnossapitoon, sekä työkoneiden ja autokaluston korjaamiseen. Lisäksi palveluihimme kuuluvat kukka- ja puutarhamyymäläpalvelut. Asiakkaitamme ovat yksityiset yritykset ja taloudet, kaupungit ja kunnat sekä taloyhtiöt. Turun kaupungin omistaman konsernin palveluksessa työskentelee noin 220 vakituista työntekijää. Lisäksi konsernimme työllistää laajaa alihankkijaverkostoa. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 noin 39 miljoonaa euroa. www.kuntec.fi

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt Turkuun

TARJOUSLASKIJAA  

Tehtävässäsi vastaat erilaisten infrarakennuskohteiden määrä- ja kustannuslaskennasta sekä osallistut urakkatarjousten laadintaan. Toivomme aiempaa kokemusta infrarakennustöiden ja/tai siihen liittyvien betonirakennetöiden laskennasta. Kyseeseen voi tulla jo kokemusta omaava tarjouslaskija tai muuta työmaakokemusta omaava henkilö, jolla on kyky ja halu kehittyä monipuoliseksi infrarakentamisen tarjouslaskijaksi. Eduksesi katsomme kokemuksen ylläpitotöiden tai viherrakennuskohteiden tarjouslaskennasta. 

Edellytämme vankkaa tiimityötaitoa ja halua olla mukana luomassa uutta menestyvää liiketoimintaa. Toimintaotteeltasi olet analyyttinen ja hallitset kokonaisuudet. Tehtävässä pärjää suomen kielellä, mutta katsomme eduksi ruotsin- ja englannin kielen osaamisen. Koulutustaustasi on tekninen. 

Tarjoamme haasteellisia ja vastuullisia työtehtäviä, nuoren ja kasvuhakuisen työnantajan tarjoamat mahdollisuudet päästä mukaan kehittämään toimintaa, joustavan ja ketterän organisaation, mukavan ja innostavan työilmapiirin, kilpailukykyiset edut, sekä urakehitysmahdollisuuksia. Tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme. 

Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä monipuoliseksi infrapluolen laskijaksi monipuolisten projektien kautta. Meillä pääset vaikuttamaan liiketoiminnan kehittymiseen ja saat mahdollisuuden menestyä yksilönä sekä osana tiimiä kasvavassa rakennustoiminnassamme. 

Hae tehtävää viimeistään 21.2.2018 rekisteröimällä cv:si www.experis.fi -sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään TARJOUSLASKIJA, Turku. Aloitamme haastattelut viimeistään viikolla 9. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupissa Area Manager Reeta Karinti gsm 050 390 9831 varmimmin pe 9.2. klo 8.30-9.30 ja ma 12.2. klo 12.00-13.00. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.