Ohjelmistosuunnittelija /Järjestelmäasiantuntija, Vääksy

Rapala VMC Oyj ("konserni") on maailman johtava uistimien, kolmihaarakoukkujen, kalastajan tarvikkeiden ja fileointiveitsien valmistaja ja myyjä. Rapala-konsernilla on myös vahva maailmanlaajuinen markkina-asema muissa urheilukalastuksen tuotekategorioissa ja se on yksi Pohjoismaiden johtavista ulkoilu-, metsästys- ja talviurheilutuotteiden jakelijoista. Konsernin jakeluyhtiöverkosto on alan kattavin. Konsernin päätuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa, Ranskassa, Virossa, Venäjällä, Indonesiassa ja Englannissa. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 253 miljoonaa euroa ja Rapala-konserni työllistää noin 2 600 henkilöä 42 maassa. Rapala VMC Oyj:n osakkeella on käyty kauppaa Nasdaq Helsingissä vuodesta 1998. Lue lisää www.rapalavmc.com

Työpaikan sijainti: 
Päijät-Häme, Asikkala
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1

 

Olemme hakemassa Rapalan Vääksyn toimipisteeseen IT-osaajaa nimekkeellä

Ohjelmistosuunnittelija / Järjestelmäasiantuntija

Haemme henkilöä, jolla on useamman vuoden ohjelmointikokemus valmistavan teollisuuden ERP-järjestelmistä. Käytössämme on Digian Enterprise ERP, Open Edge työkalut ja Progress tietokanta, joiden toivomme olevan sinulle jo entuudestaan tuttuja työkaluja. 

Saat kokonaisvastuun Suomen, Viron ja Venäjän uistintehtaiden ERP-järjestelmän toiminnasta, käytön tuesta, kehityksestä ja räätälöinnistä. Saat myös asiantuntijavastuun Office 365-ohjelmista ja muista toimintaamme tukevista ohjelmistoista. Asiantuntemustasi pääset hyödyntämään myös konsernin muiden yksiköiden ERP-järjestelmien hankinnoissa ja kehittämisessä. 

Mitä toivomme sinulta:

- Kokemusta valmistavan teollisuuden ERP-järjestelmistä (mielellään Digia Enterprise ERP:stä)
- ohjelmointitaustaa
- soveltuvaa teknistä koulutusta
- kykyä hahmottaa ja jäsentää kokonaisuuksia 
- itsenäistä työasennetta sekä kykyä ja halua vastuunottoon
- positiivista ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa
- yhteistyöhalukkuutta

Koska olemme kansainvälinen konserni, työ vaatii suomen ohella sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaassa ja kansainvälisessä työympäristössä vahvan brändin alla. Tule osaksi osaavaa joukkoamme kauniista luonnostaan tunnettuun Vääksyyn. Tehtävä ja työympäristömme tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä.

Oletko etsimämme osaaja? Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Experiksen konsultti Pekka Ruotsalainen p. 040 5850 147 tai pekka.ruotsalainen@fi.experis.com. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi ja liittämällä hakemuksesi ja palkkatoiveesi kyseiseen tehtävään viimeistään 27.4.2018.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.