KÄYTTÖÖNOTTAJA, Kuopio

NewIcon Oy on nopeasti kasvava terveysteknologia alan yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi apteekkien ja sairaaloiden lääkkeen varastoinnin automaatiojärjestelmiä. NewIcon Oy:llä on 10 vuoden kokemus erilaisten lääkevarastojärjestelmien suunnittelusta ja toimittamisesta asiakkaille. NewIcon Oy:llä on tällä hetkellä 55 henkeä töissä, liikevaihto noin 5,5 M€. NewIconilla on käytössään sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä. Toiminnanohjauksessa käytämme L7 ERP – järjestelmää. Panostamme jatkuvasti tuotekehitykseen tuomalla kansainvälisille markkinoille uusia tuotteita.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo
Tehtäväalue: 
IT, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Meillä NewIconilla yritystoiminnassa menee hyvin ja kasvatamme markkinaosuuttamme, siksi tarvitsemme joukkomme lisää motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia.

Nyt tarjolla on Kuopioon vakituinen työsuhde

KÄYTTÖÖNOTTAJA

Työhösi kuuluu laitteiden ja järjestelmien asentamista, käyttöönottoa ja kunnossapitoa sekä robotti-, logiikka- ja tietokoneohjelmointia. Lisäksi huolehdit asiakaspalvelusta ja asiakkaiden koulutuksesta käyttöönoton yhteydessä. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaat tuotteet ja asiakaspalvelun, joten omatoimisuus, tarkkuus, itsenäisyys ja asiakaspalvelutaidot korostuvat työssä.  

Tässä työssä saat käyttää ongelmanratkaisutaitojasi ja pääset oppimaan koko ajan uutta. Työssä et pääse sammaloitumaan, sillä noin kolmasosa työstä tehdään asiakkaan tiloissa pääasiassa Suomessa, mutta välillä on mahdollisesti työmatkoja myös ulkomaille.

Haluamme joukkoomme tekijän, jolla on  

  • osaamista ja koulutusta automaatiosta, sähköstä ja/tai robotiikasta
  • PLC- ja/tai robottiohjelmointitaitoja (IEC 61131-3, Beckhoff, Denso)
  • sähkötekniikan osaamista (mm. sähköturvallisuusmääräykset, sähkökuvat, piirikaaviot)
  • kokemusta tietokoneohjelmien asentamisesta ja verkkoyhteyksien asetuksista
  • mekaanisten laitteiden sekä paine- ja alipainejärjestelmien tuntemusta
  • englannin ja suomen kielen taitoa
  • sujuvat asiakaspalvelu- ja tiimityötaidot
  • paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja
  • motivaatiota oppia lisää ja asenne työtä kohtaan kunnossa  

Me tarjoamme sinulle nuorekkaat ja mukavat työkaverit sekä kasvavan ja kansainvälistyneen yrityksen mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Meillä pääset tekemään työtä innovatiivisten tuotteiden parissa ja sitä kautta oppimaan ja kehittymään työntekijänä alan huippu asiantuntijaksi.  

Jos tunnistat tästä itsesi, laita meille hakemus ja kerro itsestäsi!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si oheisen HAE-painikkeen kautta palkkatoiveineen viimeistään 17.9.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.