YMPÄRISTÖPÄÄLLIKKÖ, Helsinki

Keva huolehtii kunta-alan, valtion, kirkon ja Kelan henkilöstön eläkeasioista. Hoidamme 1,2 miljoonan julkisen sektorin työntekijän ja eläkkeensaajan työeläkepalveluita. Keva vastaa kunta-alan henkilöstön eläkkeiden rahoituksesta ja eläkevarojen sijoittamisesta. Sijoitusomaisuutemme on reilut 52 miljardia euroa. Palveluksessamme on noin 540 työntekijää. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin keskustassa.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme nyt Ympäristöpäällikköä sijoitustoiminnon kiinteistöyksikköön
 
Kevan suorat kiinteistösijoitukset muodostuvat 130 kohteesta, joiden kokonaisarvo on yhteensä 2,5 miljardia euroa. Tavoitteenamme on edelleen investoida kiinteistöihin pitkäjänteisesti niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa. Kiinteistöyksikössä työskentelee noin 25 henkilöä.
 
Tehtävä on uusi ja ympäristöpäällikkö vastaa sijoituskiinteistöjen uuden ympäristöstrategian toteuttamisesta. Kunnianhimoinen tavoitteemme on kehittää Kevan omistamat uudet ja olemassa olevat kohteet Net Zero Carbon Commitmentin mukaisesti hiilineutraaleiksi vuoteen 2030 mennessä. Tehtävään sisältyy myös toimitilakiinteistöjen ylläpidon koordinointi salkkutasolla, yhteistyössä yksikkömme ja ulkoisten asiantuntijoiden kanssa. Ympäristöpäällikkö raportoi suoraan kiinteistöjohtajalle.
 
Tehtävä on sinulle sopiva kun
 
- sinulla on näyttöjä ympäristöstrategian toteuttamisesta ja toimitilojen kehittämisestä
- olet kiinnostunut sijoitustoiminnasta ja ympäristöstä
- sinulla on hyvät ominaisuudet ja näytöt pitkäjänteisestä kehittämistyöstä
- osaat hyödyntää laajoja verkostojasi ja johtaa kokonaisuuksia matriisissa
- ymmärrät hyvin rakennuksien talotekniikkaa ja sinulla on tehtävään sopiva tekninen korkeakoulutus
- omaat hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä kyvyn katsoa asioita pitkällä tähtäimellä
- ymmärrät raportoinnin merkityksen myös jatkuvan kehittämisen näkökulmasta
- sinulla on avoin ja proaktiivinen tapa työskennellä
 
Tarjoamme sinulle
 
- uuden tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan sijoituksien ja ympäristön alueella
- erilaisia kehityshankkeita johdettavaksi
- vakaan ja luotettavan organisaation tuen
- kilpailukykyisen paketin hyvillä eduilla ja joustavilla työskentelymahdollisuuksilla
 
Kiinnostuitko?
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Virpi Mäentaus, virpi.maentaus@fi.experis.com, 040 723 9913. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si www.experis.fi -sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään mahdollisimman pian, koska haastattelut alkavat heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.
 
Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroup-konsernia, joka vuonna 2019 on valittu kymmenennen kerran World’s Most Ethical Companies® -listalle sekä yhdeksi Fortune’s Most Admired Companies -yhtiöksi. Olemme sitoutuneet monimuotoiseen ja yhdenvertaiseen työllistämiseen. Lue lisää yhtiön toiminnasta ja palveluista osoitteessa www.manpowergroup.fi