LÄHITUKIHENKILÖ, Savonlinna

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työpaikan sijainti: 
Etelä-Savo, Savonlinna
Tehtäväalue: 
IT, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt Savonlinnaan LÄHITUKIHENKILÖÄ.

Lähituen rooliin kuuluvat pääsääntöisesti tietokoneiden päivitys Windows 10-käyttöjärjestelmään sekä ohjelmistojen asennus. Työtä tehdään itsenäisesti ja tulet toimimaan asiakkaan tiloissa.

Työkalut toimivat pääsääntöisesti Microsoft Windows –ympäristössä, mutta tukitoiminnot kattavat laajan valikoiman ohjelmia ja järjestelmiä, joka antaa sinulle mahdollisuuden kehittää ja laajentaa osaamistasi.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on

-  hyvää Microsoftin tuotteiden osaamista, ensisijaisesti Windows 10
-  oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä asennetta
-  ajokortti ja auton käyttömahdollisuus

Eduksi sinulle on

-  aikaisempi kokemus IT-tuessa tai asiakaspalvelussa
-  hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen suomeksi ja englanniksi
-  IT-alan koulutusta tai harrastuneisuuden avulla hankittua osaamista
-  kyky reagoida hyvin kiireisissä tilanteissa

Tarjoamme sinulle sitoutuneen ja innostavan työyhteisön sekä kilpailukykyisen palkkauksen (n. 12-13 € ). Sinulla on myös kehityksen kärjessä kulkevan asiakasyrityksemme monipuoliset kehittymismahdollisuudet. Työ on vaihtelevasti 15-37,5h/viikossa olevia arkitöitä (pääsääntöisesti kokoaikaista) .

Hae tehtävää nopeasti päivitetyllä ansioluettelolla Experis-sivujen kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo ennen hakuajan päättymistä. Ensimmäinen kierros tullaan tekemään videohaastatteluna.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Recruitment Consultant Mikko Keskinen p. 040 674 3150 Halutessasi voit jättää myös soittopyynnön sähköpostitse mikko.keskinen@fi.experis.com.