HEAD OF RECEPTION, Kuopio

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen menestykseen kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Itämeren alueella. Yritys kehittää, omistaa ja hallinnoi 17 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita. Technopoliksen ydinarvona on jatkuvasti ylittää asiakkaiden odotukset tarjoamalla erinomaiset puitteet ja ratkaisut 1 600 yritykselle ja 50 000 työntekijälle Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Technopolis Oyj osake (TPS1V) on listattu Nasdaq Helsingin pörssiin.

Työpaikan sijainti: 
Kuopio
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Technopolis Oyj hakee Kuopioon

HEAD OF RECEPTIONIA

äitiysloman sijaiseksi.

Head of Reception vastaa Technopoliksen aulapalvelujen palvelukonseptin toteuttamisesta laadukkaasti ja kustannustehokkaasti Kuopion kampuksilla. Tehtävässä vastaat ja osallistut viiden aulapalvelupisteen toimintaan sekä toimit noin kymmenen henkilön aulapalvelutiimin esimiehenä. Vastuisiin kuuluu myös aulapalveluiden toiminnan organisointi, resursointi ja laatuseuranta, henkilöstön päivittäinen ohjaaminen ja kouluttaminen, henkilöstön muun osaamisen kehittäminen, mukaan lukien kehitys- ja arviointikeskustelut sekä muut Team leader –tehtävät. 

Head of Reception on hyvä tiimipelaaja, hänellä on hyvät sosiaaliset taidot ja kyky luoda ja ylläpitää hyviä asiakassuhteita sekä ottaa vastaan ja käsitellä palautetta. Odotamme, että olet ratkaisukeskeinen, sinulla on tehokas työskentelyote, priorisointikykyä ja kyky hallita ja koordinoida useita asioita samanaikaisesti.

Työssä menestyminen edellyttää:

-  3 – 5 vuoden kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä
-  Kokemusta esimiestyöstä
-  Liiketaloudellista tai muuta tehtävään soveltuvaa vähintään ammattikorkeakoulutasoista koulutusta
-  Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
-  Hyviä IT-työkalujen käyttötaitoja

Technopolis tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävänkuvan. Tukena työssäsi ovat innovatiivinen, asiantunteva ja osaava työyhteisö sekä kansainvälisesti kasvava konserni. Työsuhde on määräaikainen äitiysloman sijaisuus ja kestää alustavasti syksyyn 2019 saakka. Työt alkavat kesäkuussa perehdytyksellä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa ja tehtävässä rekrytoidutaan suoraan Technopoliksen palkkalistoille.

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen "Hae"-painikkeen kautta viimeistään 7.5.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-10 Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen arkisin p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergoup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.