SENIOR SOFTWARE DEVELOPER

Elisa Appelsiini Oy on Elisa –konserniin kuuluva korkean osaamisen IT-palvelutalo. Yli 350 IT-alan ammattilaisen voimin tuotamme monipuolisia tietotekniikan työn tuottavuus-, konsultointi- ja ulkoistuspalveluja. Kehitämme myös asiakkaidemme liiketoimintaa tukevia sovelluksia ja tuotteita. Toimintamme perustuu syvään teknologiaosaamiseen ja aidosti asiakaslähtöiseen toimintaan. Me Elisa Appelsiinilla olemme viemässä myös terveydenhuoltoa kohti digitaalista tulevaisuutta tarjoamalla johtavia digitaalisia ratkaisuja. Kehitämme telelääketieteeseen perustuvia ratkaisuja lääketieteen taloudellisten, ympäristöllisten ja yhteiskunnallisten hyötyjen kasvattamiseksi. Kehittämämme digiratkaisut mahdollistavat esimerkiksi jo nyt reaaliaikaisen tiedon välittämisen potilaan terveydentilasta vaikkapa älypuhelimella suoraan terveydenhuollon ammattilaiselle.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Varsinais-Suomi, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Helsinki, Turku, Oulu, Kuopio
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt joukkoomme .NET ammattilaista

Senior Software Developer 

kehittämään sovelluksia terveydenhuollon ammattilaisten ja potilaiden käyttöön.

Tehtävässä pääset kehittämään täysin uudenlaisia digitaalisia hoitotyön työkaluja ja sitä kautta tehostamaan terveydenhuollon toimintamalleja. Työskentelet rautaisten osaajien kanssa ja edistät omalta osaltasi terveydenhuollon digitalisaatiota. Osaat toimia rakentavasti osana ketterää tiimiä sekä vastaat omalta osaltasi laadukkaan ja ylläpidettävän ohjelmiston suunnittelusta, kehityksestä ja testauksesta.
 
Linkin takaa voit tutustua tarkemmin, minkälaista työkaluja timanttinen tiimimme on jo rakentanut.
 
Työpisteesi voi Helsingin lisäksi sijaita hyvin myös Oulussa, Kuopiossa tai Turussa, mutta meillä Elisalla työskentelet joustavasti siellä missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa.
 
Menestyäksesi tehtävässä tarvitset
- Vankkaa osaamista Microsoft .NET C# ohjelmistosuunnittelusta ja toteutuksesta
- Osaamista seuraavista teknologioista: ASP.NET, MVC ja Web API
- Kykyä vastuulliseen ja oma-aloitteiseen työskentelytapaan
- Vahvaa kokemusta ohjelmistokehityksen kokonaisvaltaisesta prosessista
- Suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa
 
Edellä mainittujen lisäksi toivomme
- Xamarin-osaamista
- Terveydenhuollon tietojärjestelmien ja standardien tuntemusta
- Intoa ja näkemystä sovelluskehittämiseen
 
Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön, tinkimättä parhaat työkalut, mukavat ja asiantuntevat työkaverit, välittävän esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Kurkkaa tästä 10 hyvää syytä tulla meille töihin!
 
Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on siihen liittyen kysymyksiä, ota yhteyttä Experiksen seniorikonsultti 
Pauli Jakobssoniin, pauli.jakobsson@fi.experis.com tai +358 400800386 , joka kertoo sinulle mielellään lisää! Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään ke 28.3.2018 www.experis.fi. 
 
Elisa Oyj on suomalainen tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluiden markkinajohtaja. Vuonna 2017 Elisa nousi Suomen parhaiden työpaikkojen listalle. Listaus perustuu Great Place to Work Finlandin tekemään työpaikkatutkimukseen, jossa suurin painoarvo on työntekijöiden arvioilla työpaikastaan.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.