KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖ (HUOLTAMOVERKOSTO), Helsinki

St1 on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1400 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 700 henkilöä. Lisätietoa: www.st1.eu, www.st1.fi

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme energia-alan innovatiiviselle suunnannäyttäjälle proaktiivista ja ammattitaitoista

KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖÄ (HUOLTAMOVERKOSTO)

Tässä tärkeässä roolissa vastaat St1:n huoltamoverkoston ylläpidosta eli hoito-, kunnossapito- ja uusimisohjelmasta. Päätehtävinäsi on mm. sopimusvalvonta, urakoitsijoiden toiminnasta vastaaminen sekä kunnossapidon budjetointiprosessi. Toimit sopimustoimittajien toiminnan proaktiivisena ohjaajana ja sopimusjohtajana. Lisäksi toteutat itsenäisesti esim. korjausprojekteja ja teet vahvaa yhteistyötä seitsemän hengen Verkostotiimin kanssa.

Tehtävä on vakituinen ja työsopimus solmitaan St1:n kanssa. Toimipisteesi sijaitsee Pitäjänmäellä Helsingissä, mutta työ edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa.

Odotamme sinulta:

-    Tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta esim. rakennus- tai LVI-alalta (esim. teknikko / insinööri)
-    Kaupallista näkemystä sekä kykyä ottaa vastuuta budjetoinnista ja sen toteuttamisesta
-    Kokemus kunnossapidon tehtävistä sekä sopimusjohtamisesta
-    Hyviä vuorovaikutus-, tiimityöskentely-ja ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä kehittää toimintamalleja
-    Itseohjautuvaa, tavoitteellista työotetta ja avointa lähestymistä muuttuviin haasteisiin
-    Jonkin verran matkustusvalmiutta Suomessa
-    Hyvää suomen- ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

-    Kiinnostavan työtehtävän, jossa on erittäin hyvät mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi
-    Hyvän perehdytyksen työtehtävään sekä organisaation tuen
-    Innovatiivisen, innostavan ja asiantuntevan tiimin
-    Kilpailukykyisen palkkauksen ja edut

Hae tehtävää heti rekisteröimällä CV:si ja palkkatoiveesi osoitteessa www.experis.fi, sillä haastattelut alkavat jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experis Finlandin Senior Consultant Jani Laine (puh. 045 257 2526 tai email: jani.laine@fi.experis.com).

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.