KIRJANPITÄJÄ, Kangasala

Oy Pelma AB on 45-vuotias karjataloustarvikkeiden erikoistukkukauppa. Jälleenmyyjien kautta tuotteitamme markkinoidaan pääosin maidontuottajille Suomessa. Valikoimassamme on yli 1000 tuotetta n. 100 toimittajalta. Omaa valmistustamme edustavat lypsykoneiden maitosuodattimet. Palveluksessamme on 25 henkilöä ja liikevaihtomme on n. 6,5 milj. euroa, josta viennin osuus on 40%. Konttorimme sijaitsee Kangasalla. Olemme osa DeLaval-konsernia

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Kangasala
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme Oy Pelma AB:lle KIRJANPITÄJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu

-  kirjanpito
-  verotus ja ALV
-  viranomaisraportointi (tilastokeskus, verotus ym.)
-  konserniraportointi
-  avustavat toimistotehtävät
-  tarvittaessa tilinpäätös

Odotamme sinulta

-  osaamista SAP B1-toiminnaohjausjärjestelmästä
-  useamman vuoden työkokemusta yllä mainituista taloushallinnon tehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta
-  hyviä tiimityötaitoja ja kykyä työskennellä myös itsenäisesti

Tehtävä on kokoaikainen arkityö ja kestää alkuun määräaikaisena 9 kuukautta. Työpaikkasi sijaitsee Kangasalla. Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä, mielellään mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 27.5.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Mikko Keskinen 040 674 3150, mikko.keskinen@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.