YLITYÖNJOHTAJA, Turku

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200. Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Wihuri Oy Teknisen Kaupan palveluverkoston kasvaessa haemme nyt 
 
Ylityönjohtajaa Turkuun
 
Liedon yksikköön. Yksikössä toimii Catepillar-maanrakennuskoneiden, Wille-ympäristönhoitokoneiden ja Linde-trukkien myynti, huolto ja korjaamo. Toimit 11 henkisen mekaanikko-/piirihuoltotiimin esimiehenä aluehuoltopäällikön alaisuudessa. Tehtäviisi kuuluu palvelukeskuksen työnjohdolliset tehtävät, asentajien ohjeistus, varaosahankinta, työnjohto. Omaat vankan kokemuksen työnjohtotehtävissä ja hyviä ominaisuuksia muutosten läpivientiin, sekä tulosorientoituneen kustannustehokkaan ajattelumallin.
 
Sinulla on
- tekninen pohjakoulutus (min. teknikko)
- vuosien vankka kokemus työnjohtotehtävistä ja työnsuunnittelusta
- kokemusta budjetoinnista ja henkilöstöhallinnasta
- englanninkielen taito
- tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja muutostilanteessa
- näyttöä vastuullisesta tuotannon toiminnan kehittämisestä
- ongelmaratkaisukykyä, sekä kykyä priorisoida ja toimia paineen alla
- sosiaalisia taitoja ja innostunutta otetta työhön
 
Tarjoamme sinulle vastuullisen, vakituisen ja vaihtelevan päivätyön, motivoituneet ja mukavat työkaverit ja hyvän esimiehen tuen. Haluamme sinusta luotettavan asiantuntijan tiimiimme, joten panostamme perehdytykseesi sekä ammattitaitosi jatkuvaan kehittämiseen. 
 
Haku tehtävään aloitetaan heti, ja työ alkaa soveltuvan henkilön löydyttyä!
 
Kiinnostuitko? Rekisteröi CV:si palkkatoiveineen sivujen www.experis.fi tehtävän ”Ylityönjohtaja, Wihuri Oy Tekninen Kauppa” kautta pikimmiten. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Kati Tuominen to 17.5. klo 14:30-15:30 p. 050 390 9787. 
 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.