LASKENTAPÄÄLLIKKÖ, Pääkaupunkiseutu

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet nopeasti ja luotettavasti kaikkialle Suomessa. Tamro on yhdistäjä, joka nivoo eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on yksi Euroopan johtavista lääkejakelijoista. Lisätietoja meistä www.tamro.fi.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt Tamroon 

Laskentapäällikköä

Tehtäväsi on vastata Tamro Oyj:n ulkoisesta laskennasta. Huolehdit kuukausi- ja vuositilinpäätöksen organisoimisesta ja prosessin toimivuudesta sekä tehokkuudesta. Tämä sisältää tuloslaskelman, taseen, rahoituslaskelmat sekä verotuksen operatiiviset asiat myös tytäryhtiöiden osalta. Ohjaat ja tuet yhdeksän hengen tiimiäsi (kirjanpito, reskontrat, laskutus, luotonvalvonta ja maksuliikenne) heidän päivittäisessä työssään. Olet lisäksi isossa roolissa kehitysprojekteissa, joissa muokataan talouden toimintatapoja, prosesseja ja järjestelmiä. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä ja tuet Tamron Suomen organisaation taloudellisen tietämyksen lisäämistä ja kohottamista. Teet tiivistä yhteistyötä muun organisaatiomme kanssa. Tehtävässä raportoit talousjohtajalle. 

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja usean vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää tilinpäätös- ja kirjanpitotaitoa sekä kirjanpitoon ja verotukseen liittyvän lainsäädännön tuntemusta. Toivomme sinulta myös vahvaa kokemusta esimiestehtävistä. Olet analyyttinen, aktiivinen, palveluhenkinen, joustava ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja omaat ratkaisukeskeisen tavan toimia. Sinulta löytyy myös IT-osaamista erityisesti taloushallinnon järjestelmien osalta. Toivomme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän arvostetussa yrityksessä, joka on kehittänyt suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia jo vuodesta 1895 lähtien. 

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si sivustolla www.experis.fi ja linkittämällä hakemuksesi ja palkkatoiveesi tähän tehtävään. Hae tehtävää viimeistään 15.1.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Experiksen Senior Consultant Terhi Airas, p. 040 700 0204 ja/tai terhi.airas@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.