Territory Sales Manager, Helsinki

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Experis on kasvu-uralla, ja etsimme nyt osaavaan myyntitiimiimme henkilöä, jolla on vahva palo myyntiin ja asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen. Olemme iloinen ja dynaaminen ryhmä erilaisia persoonia, joita yhdistää halu tehdä töitä yhdessä ja tavoitella korkeuksia tiiminä. Meillä viihdytään!

Tehtäväsi:

Avaat uutta ja kasvatat olemassa olevaa liiketoimintaa. Keskeinen osa työtäsi on käynnistää ja viedä läpi eri kokoisia myyntihankkeita uusissa ja olemassa olevissa asiakkaissamme. Asiakkaiden lisäksi tärkeimpinä sisäisinä yhteistyökumppaneinasi toimivat kokeneet rekrytointikonsulttimme sekä ison konsernin myynti- ja markkinointiorganisaatio.

Toivomme sinulta:

- näyttöjä menestyksellisestä myyntityöstä, mieluiten palveluliiketoiminnan puolelta

- halua ratkaista asiakkaidemme ongelmia

- kiinnostusta ihmisiin ja heidän osaamiseensa

- aktiivista ja tuloshakuista asennetta

Olet kuuntelevalla ja konsultoivalla otteella luontaisesti asiakkaita lähestyvä, itsenäinen ja ratkaisukeskeinen henkilö, jolta löytyy sopivasti loogista ajattelu- ja argumentointikykyä sekä erinomaiset neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Olet aktiivinen verkostoituja, joka on kiinnostunut ajankohtaisista asioista sekä erityisesti työmarkkinoista ja niiden trendeistä. Käytät suomen lisäksi englantia sujuvasti työkielenä.  

Työpisteesi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa kaupungin keskeisimmällä paikalla. Asiakkaasi ovat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla toimivia yrityksiä eli työn liikkuvan luonteen vuoksi ajokortti ja auto ovat välttämättömät.

Tarjoamme

- tekemisen meiningin upeassa työporukassa
- mahdollisuuden vaikuttaa itse omaan toimenkuvaasi
- jatkuvasti kehittyvän työympäristön ja joustavan tavan työskennellä
- maailman suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen asiantuntijaorganisaation tuen
- monipuolisen tuoteportfolion, ajantasaiset prosessit ja järjestelmät
- eettisyydestään, arvoistaan ja työmarkkinoiden asiantuntijajohtajuudestaan tunnetun työnantajan

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Pekka Ruotsalainen numerossa 040 5850 147 tai sähköpostitse osoitteessa pekka.ruotsalainen@fi.experis.com