PROJEKTI-INSINÖÖRI, Tampere

Parmaco Oy on suomalainen yritys, joka lainaa asiakkaiden tarpeiden mukaan suunniteltuja ja rakennettuja koulu-, päiväkoti-, toimisto- ja hoivatiloja 50 vuoden kokemuksella. Parmaco -rakennukset valmistamme omissa tehtaissamme Leppävirralla ja Pyhäjoella. Julkisen sektorin lisäksi asiakkaitamme ovat teollisuuslaitokset, valtionyhtiöt ja liikelaitokset. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 66 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 160 henkilöä. Markkina-alueemme ovat Suomi ja Ruotsi. Tutustu meihin www.parmaco.fi.

Työpaikan sijainti: 
Tampere
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme pääkonttoriimme Tampereelle PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ vastaamaan Parmacon projektien kokonaishallinnasta sekä aikataulullisesti että taloudellisesti. Työtehtäviisi kuuluu budjetoida tulevat projektit osaltasi vastaamaan pyydettyä tarjousta, sekä johtaa projektia yhdessä projektiryhmäsi kanssa suunnitelmallisesti eteenpäin. Hallitset dokumentoinnin sekä raportoinnin laatimisen. Ohjaat projektin kaikkia osavaiheita sekä reagoit projektin aikaisiin muutoksiin. Ymmärrät hyvien asiakassuhteiden luomisen ja ylläpitämisen merkityksen.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Näytöt aiemmasta projektien johtamisesta tai projektien vetovastuusta luetaan eduksi. Tekninen tietämys rakennuksista sekä suunnitelmien kustannustehokkuuden vertailu sekä arviointi ovat vahva todiste alan tietämyksestä.

Olet ulospäin suuntautunut, oma-aloitteinen ja ongelmanratkaisu- ja päätöksentekokykysi ovat hyvällä tasolla. Työskentelet mielelläsi osana tiimiä, mutta viihdyt myös itsenäisessä roolissa. Sitoudut työtehtäviisi ja olet halukas kasvattamaan osaamistasi osana työyhteisöämme. Työ on kokoaikainen arkityö ja alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän alansa johtavassa yrityksessä. Olet mukana kehittämässä ja kasvattamassa yritystämme ja samalla sinulle tarjoutuu mahdollisuus kehittymiseen ja uralla etenemiseen. Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen sekä tuen, jotta menestyisit tehtävissäsi.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja antaa seniorikonsultti Jani Laine, puh. 045 257 2526 tai jani.laine@fi.experis.com.

Hae paikkaa nyt, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja paikat täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä!

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis Engineering on erikoistunut tekniikan ja insinöörialan osaajiin ja asiakkaisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.