SPORT FACILITIES CONSTRUCTION MANAGER, PKS

Suomalaisomisteinen Unisport on liikuntapaikkarakentamisen ja -varusteiden markkinajohtaja Pohjoismaissa. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua sisä- ja ulkoliikuntapaikkojen suunnittelusta avaimet käteen -toimituksiin ja välineisiin sekä huolto- ja ylläpitopalveluihin. Vahvuuksiamme ovat jatkuva tuotekehitys, oma tuotanto, kokonaistoimitukset ja kattava tuotevalikoima. Yhtiö on muodostettu yhdistämällä johtavat liikuntapaikkarakentamisen toimijat Saltex, Unisport, Kerko Group, RH-Asennus, Urheilulattiat-Indoors, Virklund Sport ja Jäämestarit. Unisportin pro forma liikevaihto on noin 155 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 400 henkilöä seitsemässä maassa. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Unisportin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Iso-Britanniassa, Hollannissa ja Latviassa toimivat yhtiöt täydentävät toisiaan sekä tuotevalikoimaltaan että maantieteellisesti. Unisportin tavoitteena on kasvattaa myyntiä merkittävästi ja nousta Pohjois-Euroopan johtavaksi täyden palvelun liikuntapaikkatoimittajaksi, jonka ratkaisut tarjoavat parhaat kokemukset niin liikunnan harrastajille kuin urheilijoille ja katsojille. www.unisport.com

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Rakennusala - Construction, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Unisportin liiketoiminta on vahvassa kasvussa ja haemme nyt palvelukseemme
 
Työpäällikköä – Sport Facilities Construction Manager
 
Vastaat lähiliikunta-, yleisurheilu ja jääurheilupaikkojen rakentamisen ja liikuntapaikkojen saneerausrakentamisen kokonaisurakkakohteista suunniteltuun lopputulokseen saakka, yhdessä tiimisi ja muun liiketoiminnan kanssa. Kustannusten hallinta sekä ajalliset ja laadulliset tavoitteet ohjaavat tekemistäsi. Vastaat ja kehität työmaiden kustannustehokkuutta, resursointia, alihankintamenettelyjä ja aikataulunhallintaa. Osallistut tarjouslaskentaan ja vastaat tarjousten sekä jälkilaskennan toteutuksesta yhdessä liiketoiminnan ja projektihallinnan kanssa. Osaat tuottaa ajantasaista raportointitietoa toteutuksista myynnin sekä projektin- ja taloushallinnan tueksi. Sinulla on asennetta ja osaamista ideoida ja kehittää toimintatapoja ja prosesseja sekä luoda suhteita eri yhteistyötahoihin. Olet innostava esimies ja johdat n. 20 henkilön työmaaorganisaatiota, toimien esimiehenä usealle työnjohtajalle. Tehtävässä raportoit projektihallinnan vetäjälle. Tehtävä on uusi ja vakituinen.
 
Toimit aktiivisessa yhteistyössä Suomen maayhtiön liiketoiminnan, myynnin ja projektihallinnan kanssa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sitoutumista yhtiön tavoitteisiin ja strategiaan, arvon tuottamiseen asiakkaalle ja sovittujen liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseen sekä matkustamiseen. 
 
Odotamme sinulta:
- useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä 
- soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. rkm., rak.ins., DI jne.)
- maa- ja infrarakentamisen kokemusta sekä ymmärrystä työmaalla toimimisen vaatimuksista
- projektijohto-osaamista ja kokemusta
- hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja
- asiakaspalveluhenkistä ajattelutapaa ja toimintaa
- kokonaisuuksien hallintakykyä sekä kokonaisvaltaista otetta ja asioihin tarttuvaa, positiivista asennetta
- suullisia ja kirjallisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja; myös englanniksi
- tietoteknistä osaamista
 
Katsomme eduksi:
- aikaisemman esimieskokemuksen
- hyvän ruotsin kielitaidon
- kiinnostuksen urheiluun ja liikuntaan
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia projekteja, joissa voit myös edelleen kehittää omaa osaamistasi. Tarjoamme lisäksi ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu ja vastuullisuus. Unisportin kasvavassa ja kansainvälisessä konsernissa olet mukana rakentamassa menestystarinaa urheiluliiketoiminnassa. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen ja innostava organisaatiomme sekä muut resurssit.
 
Kiinnostuitko? Käy rekisteröitymässä hakijaksi osoitteessa www.experis.fi. Liitäthän mukaan CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen. Toimi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.11.2018. Lisätietoa tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Terhi Airas, puh. 040 7000 204 ja/tai terhi.airas@fi.experis.com sekä Jäämestarit Osmo Rajala, puh. 040 8282 375 ja/tai osmo.rajala@jaamestarit.fi. 
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.