COGNOS TM1-ASIANTUNTIJA, Helsinki

Kela on monia mahdollisuuksia tarjoava ICT-alan työnantaja. ICT-palveluissamme työskentelee yli 500 asiantuntijaa Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa. Tuotamme sosiaali-turvan etuustietojärjestelmät, sähköiset asiointipalvelut kansalaisille, Kelan sisäiset ICT-palvelut sekä näihin liittyvän tilastoinnin ja raportoinnin. Lähivuosien merkittävimpiä haasteita tilastoinnin ja raportoinnin alueella on koko Kelan kattavan tietovaraston rakentaminen, sekä uusien dataa hyödyntävien palvelujen kehittäminen.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
IT, Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme Kelan ICT-palvelujen tulosyksikköön Helsinkiin
 
Cognos TM1 -asiantuntijaa 
 
vakituiseen työsuhteeseen suunnittelun ja johtamisen ICT-järjestelmien, sekä tietovarastoinnin ja raportoinnin tehtäväalueelle.
 
Tehtävänkuvaus
TM1-asiantuntijana ylläpidät ja kehität Kelan keskitettyä suunnittelu- ja johtamisjärjestelmää. Työskentelet tietovarastoinnin ja raportoinnin ammattilaisista koostuvassa tiimissä, joka toimii ketterän kehittämisen periaatteiden mukaisesti (Scrum/SAFe). Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan tehtäviisi kuuluu myös muita tietovarastointiin, raportointiin ja/tai analytiikkaan liittyviä töitä.
 
Oletko etsimämme osaaja?
Kelalla ratkaisee asenne ja aito innostus kehittävään tekemiseen. Voit siis olla taustaltasi joko taloushallinnon prosessit tunteva ammattilainen tai IT-osaaja, sillä tärkeintä on sinun kiinnostuksesi järjestelmien kanssa työskentelyyn. Kela mahdollistaa sinulle roolin, jossa pääset toimimaan omien vahvuuksiesi kautta ja tukee tarpeen mukaan osaamisesi kehittämistä.
 
Taustassasi erityisesti arvostamme osaamista joltakin seuraavalta alalta:
- Ylempää korkeakoulututkintoa
- Ymmärrystä budjetoinnista tai KPI-mittaristoista
- Kokemusta Cognos BI:stä, Cognos Analyticsistä tai muista Business Intelligence -teknologioista
- Analytiikan osaamista, erityisesti R-kieli on eduksi
- Kokemusta ketterästä kehittämisestä, erityisesti Scrum- ja SAFe-menetelmistä
 
Millaisen työyhteisön tarjoamme?
Kelalla työ on merkityksellistä, sillä tiimit rakentavat osaltaan suomalaista hyvinvointia yhdessä osaavan porukan kanssa. Jos siis työ tärkeiden asioiden parissa ja positiivisen tekemisen meininki puhuttelee sinua, on Kela sinulle sopiva työpaikka. Persoonana tiimiin sopii henkilö, jolla on hyvät sosiaaliset taidot ja aito ammattiylpeys.
 
Miksi Kela on hyvä työnantaja?
- Erinomaiset työsuhde-edut sekä inhimillinen ja joustava työkulttuuri
- Luotettava työnantaja, joka pitää hyvää huolta työntekijöistään ja saa vuosittain kiitosta erityisesti työyhteisönsä hengestä
- Omavarainen ja suuri ICT-talo, joka työllistää n. 600 tietojärjestelmiä kehittäviä IT-ammattilaisia. Kela kehittää ratkaisunsa ja sovelluksensa itse.
- Laajat ura- ja kehitysmahdollisuudet laidasta laitaan 
- Keskeinen sijainti – Helsingin toimisto on hyvien kulkuyhteyksien varrella.
 
Tutustu Kelan arkeen ja kulttuuriin tarkemmin täällä
 
Hakeminen
Jos tehtävä tuntui omalta, hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Annika Fernandez (anni-ka.fernandez@fi.experis.com).
 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.