AZURE AUTOMATION ARCHITECT, Espoo

200 000 ihmistä yli 40 maassa työllistävä Capgemini täytti 50 vuotta vuonna 2017 ja kuuluu maailman johtaviin konsultointi-, teknologia- ja ulkoistuspalveluja tarjoaviin yrityksiin. Capgemini Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 12,8 miljardia euroa. Yhteistyössä asiakkaidensa kanssa Capgemini luo ja toimittaa teknologia-, liiketoiminta- ja digiratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaille tavoitteiden saavuttamisen innovatiivisessa hengessä. Syvästi monikulttuurisena organisaationa Capgemini on kehittänyt oman työskentelytapansa, the Collaborative Business ExperienceTM, ja hyödyntää globaalia Rightshore®-toimitusmalliaan.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Espoo
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme asiakkaallemme Capgeminille

AZURE AUTOMATION ARCHITECTIA

vakituiseen työsuhteeseen Cloud Infrastructure Services-tiimiin pääkaupunkiseudulle merkittäviin asiakasprojekteihin.

Tehtävässä työskentelet läheisessä yhteistyössä suurten asiakkaiden kanssa optimoiden heidän Azure-resurssien nopeutta, ketteryyttä sekä kustannustehokkuutta erilaisissa siirtymäprojekteissa. Työskentelet teknisenä asiantuntijana muun projektitiimin tukena luoden innovatiivisia ratkaisuja niin uusille kuin jo olemassa olevillekin asiakkaille. 

Tehtävässä menestyt, mikäli innostut monitasoisten ja korkealaatuisten infrastruktuurihankkeiden tuottamisesta. Sinulla on arkkitehtuurillista taustaa Azuren parista työskentelystä sekä hallitset automaatio-, Scripting- ja Container –teknologioita (ARM, Powershell). Nautit projektityöskentelystä asiakasrajapinnassa ja työotteesi on aktiivinen, joustava ja asiakaslähtöinen. Lisäksi puhut ja kirjoitat erinomaisesti suomeksi ja englanniksi. 

Kasva ja pidä hauskaa! Haluamme ihmisten kasvavan kanssamme ja nauttivan työstään. Meillä olet osa mielenkiintoisia ja vaihtelevia projekteja eri asiakkaiden kanssa ja saat tueksesi urakehitysmallimme sekä koulutusohjelmia. 

Tarjoamme sinulle poikkeuksellisen hyvät kollegat, kohtuulliset työajat ja motivoivat mahdollisuudet oppimisen ja kehittymisen parissa. Tämä on tilaisuutesi osallistua jännittäviin projekteihin globaalissa yrityksessä ja todella tehdä ero!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 24.6.2018 mennessä päivitetyllä ansioluettelolla Experis-sivujen kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Recruitment Consultant Annika Fernandez (annika.fernandez@fi.experis.com).

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.