TUTKIJA, Materiaaliasiantuntija, Turku

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme nyt asiakkaallemme Turkuun 
 
Tutkijaa / Muovikomponenttien ja muovimateriaalien asiantuntija
 
Toimit tutkijana tuotekehitysorganisaatiossa, jossa kehitämme polymeeripohjaisia lääkeannostelujärjestelmiä. Vastaat lääkevalmisteisiin ja lääkinnällisiin laitteisiin käytettävien muovikomponenttien tuotekehitystyöstä sekä niiden soveltuvuuden ja turvallisuuden osoittamisesta. Työhösi sisältyy mm. materiaalien evaluointi, tutkimusten suunnittelu, toteutus, tulosten arviointi ja raportointi.  
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
 
- Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa esim. DI polymeeri- tai materiaalikemian alalta.
- Kokemuksen lääkealan tutkimus- ja kehitystyöstä sekä muovien työstömenetelmien (ekstruusio, ruiskuvalu) ja lääkinnällisten laitteiden tuntemus on ehdoton etu, mutta voit vaihtoehtoisesti myös omata muuta tehtävää tukevaa työkokemusta.
- Työtapasi on itsenäinen, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen, mutta sinulla on myös erinomaiset tiimi- ja vuorovaikutustaidot.
- Globaalissa organisaatiossamme kommunikoit sujuvasti englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin.
 
Tarjoamme
 
Mielenkiintoisen ja vastuullisen työn kansainvälisellä markkinajohtajalla. Työ on päivätyötä, ja tehtävät alkavat heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2019 loppuun.
 
Kiinnostuitko?
 
Hae tehtävää pikimmiten, rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujen www.experis.fi tehtävän ”Tutkija, Turku” -kautta.  Paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Kati Tuominen ti 19.2.  klo 9-10, p. 050 390 9787.