MYYNTIJOHTAJA, Espoo

Ricoh on toimisto- ja tuotantotulostusratkaisuihin, asiakirjahallintaan sekä IT- ja viestintäpalveluihin erikoistunut maailmanlaajuinen teknologiayritys. Ricoh on mullistanut ihmisten työskentelytapoja jo yli 80 vuoden ajan. Ricohin tunnuslause on imagine. change. Ricoh tarjoaa palveluja ja teknologiaa, jotka auttavat niin yrityksiä kuin yksilöitäkin innovoimaan uusia tehokkaampia työtapoja, toimimaan ympäristöystävällisemmin ja kasvattamaan liiketoimintaa. Ricohin innovatiiviset ratkaisut ja palvelut ovat olennainen osa tämän päivän ja tulevaisuuden liikkuvalle työvoimalle. Toiminnassamme korostuu asiakaskeskeisyys, palveluhalukkuus ja ympäristöystävällisyys. Meitä on Suomessa yli 100 ja liikevaihtomme on noin 30 miljoonaan euroa. Yhdessä jälleenmyyntiverkostomme kanssa katamme koko Suomen. Lisätietoja löydät osoitteesta www.ricoh.fi.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Espoo
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme Suomen pääkonttoriimme Espooseen tuloshakuista ja dynaamista
MYYNTIJOHTAJAA  

Vastaat pääkaupunkiseudun suoramyynnin johtamisesta, budjetoinnista ja tuloksesta. Osallistut aktiivisesti yksikön kehittämiseen ja luot omalla esimerkillä positiivista energiaa tiimiisi sekä luotsaat heitä huipputuloksiin. Olet myyjien tukena rakentamassa uusia asiakassuhteita PK-yrityksiin sekä varmistat että asiakastyytyväisyys on huipputasoa. Yksikössä työskentelee 14 myynnin ammattilaista ja yksikön liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit toimitusjohtajalle.   

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- vahvaa kokemusta ja näyttöjä tulosvastuullisesta myynnin johtamisesta
- erinomaisia esimiestaitoja sekä innostavaa ja valmentavaa johtamisotetta 
- vuorovaikutustaitoja sekä kehittävää ja ratkaisuja hakevaa asennetta
- hyviä neuvottelutaitoja sekä analyyttistä työskentelyotetta
- alan sekä kilpailukentän tuntemusta
- soveltuvaa kaupallista koulutusta 
- sujuvaa englanninkielen taitoa

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän sekä loistavan tiimin tuen kansainvälisessä yrityksessä. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella viimeistään 22.11.2017. Toimithan pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen Rekrytointikonsultit Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas(at)fi.experis.com ja Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.