KEY ACCOUNT MANAGER

Canon on aidosti maailmanlaajuinen brändi ja markkinajohtaja lähes kaikilla tuotealueillaan. Canon työllistää miltei 200 000 työntekijää ympäri maailman ja olemme toimialan vakavaraisin yritys, joka investoi tutkimukseen ja tuotekehitykseen vuosittain noin 8 % liikevaihdosta. Suomessa canonilaisia on reilut 300 ympäri maan ja palvelemme asiakkaitamme laajoissa tiedon arvon kasvattamiseen liittyvissä projekteissa.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi, Helsinki, Tampere, Turku
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1
 
Printillä on tänä päivänä aivan uusi rooli. Digitaalinen tulostaminen tulee muuttamaan useita toimialoja. Digitaalisella tulostamisella voidaan tehostaa viestintää ja nopeuttaa nykyisiä tuotantoprosesseja. Kasvua tapahtuu useilla eri alueilla, esim: sisustus, pakkaus, ulkomainonta, kirjojen digitaalipainaminen ja suoramarkkinointi. Vahvistammekin siten graafisen tuotannon ratkaisujen myyntiämme. Jos näet printissä uusia kasvumahdollisuuksia ja haluat menestyä kanssamme, niin tule meille B2B myynnin ammattilaiseksi 
 
KEY ACCOUNT MANAGER rooliin.
 
Päätehtäväsi on vastata valtakunnallisista asiakkuuksista, asiakaskokemuksesta ja yhteistyön sujuvuudesta. Syvennät jo olemassa olevia asiakassuhteita ja kehität niitä yhteistyössä muun organisaatiomme kanssa.  Olet myös aktiivisesti etsimässä ja avaamassa uusia myyntimahdollisuuksia. Sinulla on aito halu ja kyky ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja tarpeita sekä hahmottaa digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Autat asiakkaitamme menestymään. Työntekijänä olet tavoitteellinen, päämäärätietoinen ja yhteistyökykyinen. Kuulut 5 hengen myyntiryhmään ja raportoit myyntiryhmän vetäjälle. 
 
Odotamme sinulta
- kokemusta tuloksellisesta BtoB-myynnistä vähintään muutaman vuoden ajalta 
- ymmärrystä eri tulostusteknologioista 
- graafisen toimialan myynnin tuntemusta ja ymmärrystä asiakkaiden tuotantoprosesseista
- hyvää asiakaslähtöistä ajattelua ja halua työskennellä asiakasrajapinnassa tavoitteellisesti
- yhteistyö- vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
- aktiivisuuta, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa 
 
Canon tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän sekä näköalapaikan alan johtavassa, vastuullisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Pääset työskentelemään laadukkaiden ja innovatiivisten ratkaisujen sekä tunnetun brändin parissa. Tarjoamme myös hyviä koulutusmahdollisuuksia sekä asiantuntevan tiimin tuen mutkattomassa toimintakulttuurissa. 
 
Canonilla on markkinoiden laajin tuoteportfolio ja olemme edelläkävijänä valmiita luomaan uutta ja auttaa asiakkaitamme menestymään. Voit lukea lisää palvelu- ja ratkaisualueistamme https://www.canon.fi/services-for-print-service-providers/.
 
Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 26.11.2018 mennessä osoitteeseen www.experis.fi.  Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit  Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist@fi.experis.com. ja Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas@fi.experis.com.  
 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.