LAATUTARKASTAJA, Tampere

Bronto Skylift Oy Ab on hydraulisia henkilönostimia valmistava metalliteollisuusyritys ja alansa markkinajohtaja maailmassa. Yrityksen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on yli 95 %. Tuotantoyksiköt sijaitsevat Tampereella ja Porissa.

Työpaikan sijainti: 
Tampere
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt LAATUTARKASTAJAA työskentelemään laadunvalvonnassa sekä asiakasvastaanotoissa. Toimenkuva sisältää nostolaitetuotannon laadunvalvontaa, nostolaitteiden lopputarkastuksen tekemistä ja asiakasvastaanottoja. Lopputarkastuksessa tarkastat laitteen toiminallisuutta ja vaatimustenmukaisuutta sekä raportoit mahdolliset havainnot ja poikkeamat. Asiakasvastaanotoissa tarkastat laitteen vastaavasti yhdessä asiakkaan kanssa. Tulet mahdollisesti myös taustasi huomioiden työskentelemään erilaisissa tuotannon laadunvalvonta- ja kehitystehtävissä. Olet myös valmis työkuormasi huomioiden työskentelemään Porin tuotantolaitoksessa kokoonpanon ja hitsaamon tarkastustehtävissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  - ymmärrystä ajoneuvo- ja nostolaitetekniikasta ja –komponenteista
  - kokemusta tarkastustehtävistä
  - englannin kielentaitoa
  - tarkkuutta ja huolellisuutta

Eduksi sinulle on ajoneuvoihin liittyvä harrastuneisuus.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen arkityö. Valittu henkilö tulevat työllistymään Bronto Skyliftin palvelukseen ja sijoittumispaikkana on Tampereen toimipiste. Tarjoamme sinulle paikan viihtyisässä ja välittömässä organisaatiossa mukavilla työkavereilla sekä nykyaikaisilla työvälineillä varustettuna. Tarjoamme myös kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksia, hyvät työsuhde-edut ja vakaan työsuhteen osana arvostetun kansainvälisen toimijan rivejä. Tulet alkuun saamaan kattavan perehdytyksen ja työskentelemään lopputarkastajan apuna.

Lisätietoja tehtävästä antaa Bronto Skylift QE Manager Tony Puikkonen 040 821 8712.

Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experiksen rekrytointikonsultti Mikko Keskinen 040 674 3150. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.