VUOROMESTARI, Kuopio

Powerflute Oy on Madison Dearborn Partners´n 100 % omistama tytäryhtiö. Powerflute Oy valmistaa koivukuidusta puolikemiallista aallotuskartonkia eli flutingia. Kartonkia käytetään ensisijaisesti kosteudenkestävyyttä ja lujuutta vaativissa pakkauksissa kuten hedelmä- ja vihanneslaatikoissa. Näitä pakkauksia valmistavia asiakkaitaan Powerflute palvelee ympäri maailmaa. Powerfluten tehdas sijaitsee Kuopiossa ja työllistää noin 190 henkilöä. Tehtaan tuotantokapasiteetti on noin 285 000 tonnia vuodessa. Lisätietoja www.powerflute.com

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme Powerflute Oy:lle Kuopioon

VUOROMESTARIA

Tehtävässä vastaat tehdasalueen operatiivisesta toiminnasta oman vuorosi osalta. Huolehdit vastuualueesi käytännön työnjohtamisesta ja tuotantotehokkuudesta määrällisesti ja laadullisesti. Vastaat oman vuorosi henkilöstöresursseista ja heidän turvallisesta työskentelystään.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa pohjakoulutusta ja aiempaa työkokemusta tehdasympäristöstä. Tehtävässä toimit monien eri sidosryhmien kanssa, joten sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Persoonaltasi olet joustava ja oma-aloitteinen ja toimintatapasi on vastuullinen ja tavoitteellinen. Aikaisempi esimieskokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän monipuolisessa työympäristössä. Tehtävässä on aloitus toukokuun aikana. Työsuhde on 9 kuukauden määräaikainen vuorotteluvapaansijaisuus, joten sinun tulee olla:

-  työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista
-  sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana
-  poikkeus: sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista, seuraavissa tilanteissa:
    -  henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias
    -  henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi ja liittämällä hakemuksesi kyseiseen tehtävään viimeistään 22.4.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.