PÄÄARVIOIJA (IVD), Tampere

Eurofins Expert Services Oy on osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Tarjoamme erilaisia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee 200 eri alojen asiantuntijaa. Liikevaihtomme on19,5 milj. €. Toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella ja Vihdissä. Eurofins Scientific Group on globaali yli 650 laboratorion verkosto 45:ssä maassa. Koko ryhmän vuosittainen liikevaihto on yli 4 miljardia euroa. Meitä työskentelee yhteensä yli 40 000 ihmistä eripuolilla maailmaa.Eurofins on yksi suurimmista testaus, tarkastus ja sertifiointitoimialan palvelutarjoajista. Tavoitteemme on varmistaa, että ihmiset voivat luottaa käyttämiensä tuoteiden turvallisuuteen. Lue meistä lisää eurofins.fi/expertservices.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Uusimaa, Tampere, Helsinki
Tehtäväalue: 
Terveydenhuoltoala - Health Care
Tehtävien määrä: 
2

Uuden Eurooppalaisen IVD-asetuksen myötä panostamme IVD ilmoitettuun laitokseen ja kasvatamme toimintaamme. Haussa on pääarvioijan paikka pätevälle osaajalle. Katso, vinkkaa, hae ja tule osaksi asiantuntevaa joukkoamme!

Haemme Tampereelle henkilöä, jolla on työkokemusta in vitro -diagnostiikkaan tarkoitetuista lääkinnällisistä laitteista sekä edellytykset perehtyä PÄÄARVIOIJAKSI.

Toimimme Valviran nimeämänä ilmoitettuna laitoksena EU:n in vitro -diagnostiikkaan tarkoitettuja lääkinnällisiä laitteita sekä lääkinnällisiä laitteita koskevien direktiivien (IVDD ja MDD) puitteissa. Nyt haettavana oleva tehtävä sijoittuu terveydenhuollon tuotteiden palvelukokonaisuudesta vastaavaan tiimiin. Toimipaikka on Tampere, muutto ei ole välttämätöntä. Toimeksiantoja ilmoitetulla laitoksella on ympäri maailmaa.

Vastuut

Pääarvioijan pääasiallinen tehtävä on lääkinnällisten laitteiden ja laadunhallintajärjestelmien vaatimustenmukaisuuden arviointi liittyen IVD-tuotteiden CE-merkintään ja markkinoille saattamiseen. Teknisten tiedostojen arviointi suoritetaan toimistotyönä, laatujärjestelmien arviointi edellyttää matkustamista. 

Pääarvioija vastaa toimeksiantojen vaatimustenmukaisuuden arviointiprosessista, arviointiryhmän kokoamisesta, tuotteiden teknisten tiedostojen arvionnista, laatujärjestelmäarvionnista, toimii yhteyshenkilönä, kouluttaa muita tiimiläisiä ja tarvittaessa ulkopuolisia. Pääarvioija tekee esityksen ilmoitetun laitoksen päätöksentekijälle valmistajan hakemuksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä.

Hakijalta odotamme

Tehtävään valittavalta edellytetään työkokemusta in vitro -diagnostiikkaan tarkoitettujen laitteiden parista; esimerkiksi niiden loppukäytöstä laboratoriossa, tuotannosta, tuotekehityksestä, kliinisistä suorituskyvynarvioinneista, mittausmenetelmän validoinneista, laadunhallinnasta ja/tai viranomaisvaatimuksista. Kliinisen validiteetin arviointiin liittyvä tietämys, laaja tietämys tuotteissa käytettävistä teknologioista tai niihin liittyvistä tieteellisistä näkökohdista sopivat myös työkokemukseksi. Työkokemus IVD valmistajan tai jakelijan tuotepäällikkönä tai applikaatiotukihenkilönä ovat myös soveltuvia. Ohjelmistoihin liittyvä osaaminen katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä.

Sopiva koulutus tehtävään on soveltuvan alueen ylempi korkeakoulututkinto, esimerkiksi biokemiasta, kemiasta, mikrobiologiasta tai virologiasta.

Odotamme kykyä itsenäiseen, objektiiviseen ja tulokselliseen työhön. Tehtävässä on eduksi hyvä kirjallinen ulosanti. Hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot edesauttavat toimimista tehtävässä sekä asiakkaiden kanssa tapahtuvassa vuorovaikutuksessa. Tehtävään valittavalta vaaditaan sujuvaa englanninkielen taitoa.

Tarjoamme

Uusien eurooppalaisten lääkinnällisiä laitteita koskevan lainsäädännön päivittyessä tarjoamme sinulle  näköalapaikan alan teollisuuteen sekä mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät sekä kilpailukykyiset edut. Meillä voit olla mukana kehittämässä omaa toimintaamme ja päästä mukaan loistavaan ja nopeasti kasvavaan tiimiimme. 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 26.5. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän ”Pääarvioija (IVD), Tampere” -kautta.

Toteutamme haun yhteistyössä Experiksen kanssa. Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experiksen Senior Consultant Mikko Keskinen (mikko.keskinen@fi.experis.com)

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.