IT-ASIANTUNTIJA, Helsinki

Novita Oy on vuonna 1928 perustettu perheyritys ja Pohjoismaiden suurin käsityölankojen valmistaja. Korialla, Kouvolan kaupungissa sijaitsevassa tehtaassa tuotetaan noin miljoona kiloa lankaa eli 10 miljoonaa lankakerää vuodessa. Novitalaisilla on käsissään langan koko arvoketju langan tuotannosta valmiisiin tuotteisiin ja neuleohjeisiin sekä ideoihin saakka. Novita on kasvava ja kansainvälistyvä yritys, jossa työskentelee noin 90 novitalaista.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1

Etsimme nyt Novitalle vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin

IT-ASIANTUNTIJAA

vastaamaan Novitan ERP-järjestelmän toimivuudesta ja tietohallinnon palvelutoimittajien ohjauksesta monipuolisessa ja itsenäisessä roolissa.
 

Työnkuvasi IT-asiantuntijana koostuu valtaosin ERP-järjestelmän pääkäyttäjyydestä sekä järjestelmään liittyvien erilaisten töiden ja projektien läpiviennistä. Lisäksi vastaat ulkoistettujen IT-palveluiden toimittajien (esim. lähitukipalvelut), IT-konsulttien ja muiden sidosryhmien palvelutason toteutumisesta sekä koordinoimisesta. Muita päivittäisiä vastuualueitasi ovat myös erilaisten rekisterien ylläpidot, lisenssi- ja käyttäjäprofiiliasiat sekä Ad hoc –työt ja projektit.


Minkälaista osaamista etsimme?

  • Laajaa ERP-ymmärrystä sekä käytännön kokemusta ERP-projektien läpiviennistä tai pääkäyttäjyydestä.
  • Kaupallisen tai IT-alan koulutusta.
  • Kiinnostusta niin IT-tehtäviin kuin myös liiketoimintaan ja numeroihin.
  • Hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja niin ulkoisten kuin sisäistenkin yhteistyökumppaneiden kanssa toimimiseen.
  • Vahvaa ongelmanratkaisutaitoa sekä avointa, joustavaa ja positiivista asennetta.
  • Vastuuntuntoista, järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa.
  • Kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin myös osana tiimiä.
  • Sujuvaa suomea ja englantia.

 

Tarjoamme sinulle haastavan tehtävän, jossa pääset kehittämään ja ylläpitämään IT-osaston toimintoja ja palveluja sekä näyttämään kykysi ja kasvamaan erilaisten projektien läpiviennissä. Tulet olemaan osaltasi mukana tekemässä pitkän historian omaavan ja menestyneen kotimaisen yrityksen kansainvälistymisen kasvutarinaa. Onnistumistasi työssäsi tukee lämminhenkinen, välitön ja sitoutunut työyhteisö, perheyrityksen kulttuuri ja moderni brändi sekä työnantaja, joka panostaa henkilöstön viihtyvyyteen ja hyvinvointiin.

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen tehtävään mahdollisimman pian, sillä etenemme prosessissa jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Recruitment Consultant Annika Fernandez sähköpostitse (annika.fernandez@fi.experis.com) tai puhelimitse tiistaina 13.11. klo 14-16 ja keskiviikkona 21.11. klo 14-16 (+358 40 584 6989).

 
 
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.