Digitaalisen markkinointiviestinnän asiantuntija

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet nopeasti ja luotettavasti kaikkialle Suomeen. Tamro on yhdistäjä, joka nivoo eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on yksi Euroopan johtavista lääkejakelijoista. Tamro on savuton työpaikka. Lisätietoja: www.tamro.fi

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme Tamron Markkinointi ja viestintä – tiimiin aikaansaavaa

DIGITAALISEN MARKKINOINTIVIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA

Toimit Tamron digiosaajana sekä ulkoisessa että sisäisessä viestinnässä. Vastaat verkkosivustojemme ylläpidosta, some-kanaviemme aktiivisesta käytöstä sekä myyntiä tukevien digitaalisten kampanjoiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Sisällöntuotanto eri kanaviin on tärkeä osa rooliasi. Toimit myös erilaisten markkinoinnissa ja viestinnässä käyttämiemme työkalujen pääkäyttäjänä.

Sinulta odotamme:
- muutaman vuoden kokemusta btob-markkinointiviestinnän parista
- monipuolisia näyttöjä onnistuneista digitaalisista kampanjoista ja tulosten analysoinnista
- vahvaa otetta sosiaalisen median kanavista ja kokemusta julkaisualustoista
- aktiivista ja kehityshaluista työotetta sekä intoa tarttua uusiin työkaluihin ja -menetelmiin
- erinomaisia suomen ja englannin kielen viestintätaitoja
- alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa
- työskentely markkinoinnin automaation menetelmien ja työkalujen parissa on plussaa

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän yrityksessä, joka on kehittänyt suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia jo vuodesta 1895 lähtien. Saat hyödyntää laajasti omaa osaamistasi ja oppia uutta. Olet osa dynaamista ja osaavaa tiimiä, jossa tehdään työtä kirjaimellisesti tarmolla ja sydämellä!

Tehtävä on määräaikainen noin vuoden mittainen äitiys/vanhempainvapaan sijaisuus. Toimipisteesi on Tamrotalo Vantaalla ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi viimeistään perjantaina 25.8.2017 mennessä. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Johanna Tamminen p. 040 541 3155 tiistaina 15.8. klo 15-16 ja torstaina 17.8. klo 9-10. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.