TYÖMAAMESTARI, Pääkaupunkiseutu

SRV on innovatiivinen rakennushankkeiden kokonaistoteuttaja, joka vastaa rakentamisen koko arvoketjusta: hankkeiden kehittämisestä, projektinjohtomallilla toteutettavasta rakentamisesta ja hankkeen kaupallistamisesta. Aito yhteistyö ja innostus tekemiseen näkyvät jokaisessa kohtaamisessa kanssamme. Olemme vuonna 1987 perustettu pörssiyhtiö, ja toimimme valituissa kasvukeskuksissa Suomessa, Venäjällä ja Virossa. Liikevaihtomme oli vuonna 2016 noin 884 miljoonaa euroa. SRV:ssä työskentelee reilu 1 000 ihmistä, ja lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston. Meillä vallitsee yrittäjähenki - matala organisaatio ja nopea päätöksenteko antavat työntekijöillemme mahdollisuuden vaikuttaa työnsä lopputulokseen. Kiinnitämme erityistä huomiota henkilöstömme kehittämiseen ja työssä viihtymiseen. SRV on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. Meillä pääset rakentamaan paitsi merkittäviä ja edistyksellisiä kohteita – myös omaa uraasi. Liity osaavaan ja innovatiiviseen joukkoomme!

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt SRV:n liiketoiminnan kasvaessa pääkaupunkiseudulle

TYÖMAAMESTAREITA

merkittäviin toimitila- ja asuntorakentamisen projekteihin (mm. ainutlaatuinen REDI Kalasatama), joissa sijoitut monipuolisiin työmaamestarin tehtäviin. Päätehtäviäsi ovat mm. päivittäinen työnjohto työmaalla, laadittujen aliurakkasopimusten sopimuksenmukaisuuden valvonta, aikataulujen ja työjärjestyksien suunnittelu sekä työmaan turvallisuudesta ja rakentamisen laadusta huolehtiminen. SRV tarjoaa sekä vastavalmistuneille että kokeneemmille osaajille ainutlaatuisia haasteita, hyvät urakehitysmahdollisuudet ja innostavan työympäristön. Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

-    soveltuva tekninen koulutus
-    jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä rakennustyömaalla
-    hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
-    oma-aloitteista, aktiivista, tuloshakuista sekä tehokasta työskentelyotetta
-    sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
-    ajokorttia

Tarjoamme:

-    itsenäisen tehtävän arvostetun ja vakavaraisen yrityksen palveluksessa
-    ainutlaatuisen mielenkiintoisia työmaakohteita pääkaupunkiseudulla
-    hyvät urakehitysmahdollisuudet tulevaisuudessa
-    innostavan työyhteisön, jossa panostetaan jaksamiseen, työhyvinvointiin ja viihtyvyyteen

Hae tehtävää heti rekisteröimällä CV:si palkkatoiveen kera osoitteessa www.experis.fi, sillä haastattelut alkavat jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experis Finlandin rekrytointikonsultti Jani Laine, puh. 045 257 2526 ja email: jani.laine@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.